fbpx

Novi KolibriS je vani! Gošća je keramičarka Snježana Pokos-Vujec

Novi KolibriS je vani! Gošća je keramičarka Snježana Pokos-Vujec

Kao što su to prilikom lansiranja emisije istaknuli, jedan od glavnih ciljeva emisije KolibriS je decentralizirati Hrvatsku tj. predstaviti kvalitetne umjetnike, kolege kustose i projekte iz cijele Hrvatske, a ne samo Zagreba.

Stoga su u novoj epizodi ugostili vrijednu, aktivnu i poznatu keramičarku Snježanu Pokos-Vujec iz Varaždina.

Snježana je diplomirala na Ekonomskom fakultetu, punih 26 godina radila je u tekstilnoj industriji, a od 2003. godine zaplovila je u svijet keramike kojom se aktivno bavi i danas. Kako je sve počelo, koje su najveće prednosti, a koji najveći izazovi prilikom oblikovanja keramike, što je naučila tijekom sudjelovanja na međunarodnim simpozijima i umjetničkim rezidencijama u Kini, Latviji i Tunisu, te što je litofanija, a što vatrene skulpture, te mnogo drugih zanimljivih i korisnih informacija iz svijeta keramike saznajte u novoj emisiji!

Također, u novoj emisiji donose dvije ekskluzivne vijesti i uvode predstavljanje web stranice likovnih umjetnika iz zemlje i regije. O čemu je riječ, te kako i sami možete biti predstavljeni u KolibriS-u, sve je sažeto u 50ak minuta ovotjedne emisije. Stoga se zavalite u fotelju i uživajte!

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 25.000 zaljubljenika u grad.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *