fbpx

Novi projekt kazališta Gavelle ‘Sanjam(o) predstavu’

Novi projekt kazališta Gavelle ‘Sanjam(o) predstavu’

Zagrebačko Gradsko dramsko kazalište Gavella u petak, 29. svibnja, na 67. godišnjicu svojega osnutka, inaugurirat će novi projekt Sanjam(o) predstavu, kojim poziva gledatelje da zajedno s glumcima sudjeluju u kokreaciji predstava dok čekaju nove izvedbe ‘u živo’. 

Sanjam(o) predstavu” je projekt kazališta Gavella u sklopu Gavelline daleKOVIDnice, a pod autorskim vodstvom Filipa Šovagovića, koji se odvija u tri faze: kratke snimljene scene, s glumicama i glumcima našeg ansambla prikazivat će se na Youtube kanalu kazališta i na društvenim mrežama.

Prikazane će scene gledateljice i gledatelji biti pozvani komentirati i sugerirati nam nastavke, odgovorom na pitanje: Što će se dalje događati?

Na taj će način publika zajedno s nama usmjeravati razvoj materijala i sustvarati ga.

Prizore su snimili Boris Svrtan, Bojana Gregorić Vejzović, Janko Rakoš, Ankica Dobrić, Sven Šestak, Enes Vejzović, Filip Križan, Ranko Zidarić, Jelena Miholjević, Anja Đurinović Rakočević, Tara Rosandić, Nikola Baće, Martina Čvek, Tena Nemet Brankov i Amar Bukvić.

U parku, na terasi, u kazališnoj dvorani… Sanjam(o) predstavu počinje se emitirati na Youtube kanal kazališta Gavella, pet dana uzastopce, počevši od 29. svibnja 2020.

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

Odgovori