Novi singl Sandra Bastiančića predstavljen je na Chansonfestu u Zagrebu

Novi singl Sandra Bastiančića predstavljen je na Chansonfestu u Zagrebu

Nova pjesma, novi singl, novi nastup na festivalu, ovog puta na Chansonfestu u Zagrebu, 11.11.2021. Pjesma „Nedostaješ“ još je jedna u nizu koja najavljuje prvi samostalni album Sandra Bastiančića, izlazak kojega je predviđen u siječnju 2022.

Iako Sandro navodi kako jedva čeka povratak matičnom bendu, „En Face“ i radu na novim pjesmama benda s kojim i dalje rado nastupa na prekrasnim nostalgičnim svirkama, solo izdanje također ga intrigira, uz omiljene mu instrumente, akustičnu gitaru i usnu harmoniku.

Upravo ova kombinacija krasi novu pjesmu, „Nedostaješ“. Sandro je autor stihova i glazbe, kao i aranžmana. Odsvirao je sve osim udaraljki (Robert Funčić) i klavijatura (Vedran Križan).

„Nedostaješ“ je ilustracija vremena u kojem živimo, simbolični vapaj, opet nostalgični, za sve ono lijepo što nam polako izmiče iz ruku; druženja, prijateljstva, ljubavi, uživanja u ljepoti življenja. Doći će i taj dan, radimo i strpljivi smo.

FOTO: PR

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori