Novi spot Pravila igre ‘Kiše cijelog svijeta’ inspiriran hit serijom ‘Stranger Things’

Novi spot Pravila igre ‘Kiše cijelog svijeta’ inspiriran hit serijom ‘Stranger Things’

Pretpostavljamo da većina vas nije veliki fan kiše, ali fanovi novog singla grupe Pravila igre “Kiše cijelog svijeta” lako bi mogli postati. “Kiše cijelog svijeta” donijele su pravu bujicu emocija i ovaj singl svrstale u sam vrh najemotivnijih pjesama ovog pop rock benda.

Autor Miro Buljan zavirio je u svoju skrivenu ladicu hitova te izvukao i osvježio ovaj koji je dugo čekao da zagrmi na radijskim postajama, streaming servisima i u vašim slušalicama. A kad kažemo zagrmi, to i doslovno mislimo jer niti jedna prava kiša ne dolazi bez grmljavine. A grmilo je i na snimanju spota jer za potpuni doživljaj ove emotivne balade, Pravila igre su dali sve od sebe da vam glazbenim spotom dočaraju tekst i vibru “Kiša cijelog svijeta”, a insprirali su se ni manje ni više nego serijom koja je pomela rekorde gledanosti u Hrvatskoj i svijetu – “Stranger Things”.

Za ideju spota zaslužan je Goran Belošević, bubnjar i menadžer benda, dok je redatelj Dario Lepoglavec, ideju proveo u djelo.  Kadrovi dvaju svijetova, u kojem se nalaze frontman Ivan Penezić i glumica u spotu Ana Klaudija Stilinović, neodoljivo podsjećaju na atmosferu serije “Stranger Things”, dok su za drugi dio spota u kojem su snimani kadrovi benda članovi benda morali, pogađate – dobrano pokisnuti!

“Naslov pjesme je jednostavno nametnuo činjenicu da ćemo morati snimati scene po kiši. Kako je naš Goran dobio vrhunsku ideju o dvodimenzionalnosti prostora inspiriranu serijom Stranger Things koju smo koristili kao temeljnu radnju spota, ispalo je da nas četvoricu čeka svirka na kiši. Kako zbog kamera i rasvjete nismo smjeli snimati po pravoj kiši odluka je pala na snimanje pod vatrogasnim mlaznicama vode. Definitivno jedno živopisno, mokro i nadasve hladno snimanje koje nikada nećemo zaboraviti.”, rekli su dečki iz benda.

A vi ne morate čekati hladan i kišan dan za uživanje u “Kišama cijelog svijeta”, već možete odmah “stisnuti play” na ovu audio-vizualno poslasticu. Ako ipak želite uživo doživjeti Kiše cijelog svijeta i ostale hitove benda Pravila igre, to ćete moći 25. studenog u Dubrovniku na otvaranju Adventa na Vojnoviću i dan poslije 26. studenog u Novoj Gradiški.

Photo by: Petar Begović i Petar Krajačić Vilović

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori