Novih pet hitova u utrci za Cesaricu: Nastavljamo utrku za najveću glazbenu nagradu publike

Novih pet hitova u utrci za Cesaricu: Nastavljamo utrku za najveću glazbenu nagradu publike

Ovogodišnjim finalistima Cesarice – Matiji Cveku, Albini i Marku Kutliću pridružili su se i Tonči Huljić i Petar Grašo s pjesmom “Inamorana”. Hit travnja autorski potpisuju Vjekoslava i Tonči Huljić. 

Nastavljamo utrku za najveću glazbenu nagradu publike! U konkurenciji za Hit svibnja su pjesme:

  • 8 slova – Zaprešić Boys feat. Opća Opasnost
  • Kiša (Z’Naab) – Gibonni
  • Ljubav ne odustaje – Danijela Martinović
  • Putujemo i kad stojimo – Massimo
  • Sna’ću se ja – Doris Dragović

8 slova – Zaprešić Boys feat. Opća Opasnost

Za ovaj pandemijski Euro htjeli smo napraviti nešto posebno, naš autorski tim prionuo je poslu i nastala je ‘8 slova’. Pjesma je poslana ekipi iz Županje uz ideju da upravo ta pjesma bude naša prva zajednička suradnja. Njima se na prvu svidjela i svi smo krenuli u realizaciju ovog velikog projekta.

Zaprešić Boysi

Kiša (Z’Naab) – Gibonni

Kiša, koja nosi i podnaslov Z’Naab, što je etiopski naziv za kišu, velika je pop pjesma, majstorski skrojenih stihova, koja svojim himničnim refrenom kao stvorenim za zborsko pjevanje publike priziva, ne kišu, nego, nadamo se, i skori povratak velikih koncerata. Uz prepoznatljivi Gibonnijev autorski potpis Kiša je, kako i sam Gibonni kaže: spoj Dalmacije i Afrike.

Gibonni

Ljubav ne odustaje – Danijela Martinović

Zaista sam čitavim svojim bićem uvjerena da me ta pjesma stvarno tražila, a ja sam je dugo čekala i napokon smo se zagrlile! Kad se dogodi tako velika pjesma onda to znaš od prvog trenutka. Razum može odabrati drugačije, no srce uvijek ispravno osjeća.

Danijela Martinović

Putujemo i kad stojimo – Massimo

Ova pjesma svojevrsna je posveta vremenu u kojem živimo i drago mi je da je Gonzo uspio dati joj i vizual koji ocrtava njezinu emociju. Mislim da su Aljoša, Ivan i Nenad napravili jednu predivnu numeru koja će nas uvijek podsjetiti na ono najvažnije u našim životima, hvala im.

Massimo

Sna’ću se ja – Doris Dragović

Doris Dragović kaže da su ona i Ivan Huljić ovu pjesmu dugo pripremali i da je bila pravi izazov: 

Ponovno jedna životna tema koju svi mi živimo svaki dan, ali zahvaljujući Vjekoslavi Huljić, izrečena na poseban poetski način.

Doris Dragović

Za predložene pjesme s liste za Hit svibnja publika može glasovati do petka, 25. lipnja u ponoć, a glasovati se može online: putem Facebook stranice CesaricaViber javnog profila Cesarice, te na službenoj stranici cesarica.org

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori