fbpx

O nama

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 20.000 zaljubljenika u grad.

Klara Halužan

Studentica povijesti i latinskog jezika iz Zagreba s višegodišnjim iskustvom u event managmentu. Svaku pruženu priliku trudim se kvalitetno iskoristiti kako bih naučila nešto novo te unaprijedila na bolje.

Nikolina Solić

Završila sam diplomski studij povijesti na Hrvatskom katoličkom sveučilištu (usmjerenje Suvremena povijest). Volim istraživati kulturnu, žensku i socijalnu povijest grada Zagreba, kazalište, književnost i gastropovijest. Velik sam obožavetelj vintage odjeće, nakita i starih kuharica.

Mihaela Zajec

Studentica povijesti umjetnosti i ukrajinskog jezika koja svoje mjesto pod Suncem pronalazi unutar svijeta umjetnost, vizualne kulture, projekata te povremeno – marketinga.

Tomislava Špoljar

Studentica preddiplomskog studija portugalskog i španjolskog jezika i književnosti. Glavna razonoda su mi povijest, književnost, umjetnost, putovanja i fotografija. Najdraže mjesto za provođenje vremena: Zagreb!

Magdalena Kuleš

Završila sam diplomski studij informacijskih znanosti, smjer arhivistika i informatologija. Zaljubljenica sam u francuski jezik i kulturu, vintage i putovanja. U slobodno vrijeme bavim se pjevanjem, čitam knjige, posjećujem kino i kazalište.

Marijana Džalo

Po struci nastavnica povijesti i hrvatskog, u slobodno vrijeme amaterski se bavim glumom, čitam knjige, pišem i volim istraživati Zagreb i njegovu povijesnu i kulturnu baštinu.

Anđela Knez

Magistra geografije i član europske mreže mladih geografa (EGEA). Volim ples, kulturu, povijest i urbanizam grada. Završila sam i tečaj za turističkog pratitelja i uključena sam u brojne volonterske aktivnosti.

Dunja Kušan

Magistra novinarstva s adresom u Norveškoj. Sakupljačica sretnih trenutaka, lijepih riječi, misli i slika. U svakodnevnoj šetnji Zagrebom, pišući o njemu.

Petra Pletikosa

Studentica engleskog jezika i književnosti koja slobodno vrijeme ispunjava dobrom glazbom, knjigama i filmovima.

Nikolina Novaković

Studentica diplomskog studija etnologije i kulturne antropologije i talijanistike. U slobodno vrijeme pjeva, prevodi, i istražuje različite oblike kulture i umjetnosti.

Ivan Tominac

Ekonomist zaljubljen u pisanu riječ. Bavim se novinarstvom, pišem blog, volim žutu boju, kišu i sve što ne vole mladi. Ličkih korijena, rođen u Rijeci, živim u Dugom Selu, a radim i studiram u Zagrebu. Naučio sam da bez njega baš ne možeš, njemu se uvijek nekako vraćaš.

Sara Miteva

Marketingašica iz Makedonije koja obožava svoju profesiju. U slobodno vrijeme čita, piše, putuje, gleda filmove, bavi se trčanjem, i naravno voli Zagreb.

Mihaela Mioković

Hvatam zalaske i mjesec, dobro društvo i duge šetnje, dobru klopu i knjigu pokoju. Žedna znanja, njegovatelj balansa.

Marta Čagalj

Studentica preddiplomskog studija sociologije koja se u slobodno vrijeme bavi pisanjem i čitanjem na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku.

Gabrijela Poljak

Učenica četvrtog razreda prirodoslovno-matematičke gimnazije "Matija Mesić". U slobodno vrijeme rado čita i provodi vrijeme u prirodi.

Nina Maria Laginja

Studentica povijesti umjetnosti i hrvatskog jezika i književnosti. U slobodno vrijeme može je se pronaći za radnim stolom kako crta, piše, čita ili pak smišlja nove kreativne projekte.

Matea Božić

Studentica filozofije na Fakultetu filozofije i religijskih znanosti u Zagrebu. Opčinjena umjetnošću, arhitekturom, književnošću te filozofijom. Putuje i antikvari.

Svoj doprinos u radu portala dali su:

Sonja Kirchhoffer

Klementina Katić

Alen Mikec

Filip Žeželj

Marta Vučković

Ivan Lukač

Ivan Marjanović

Ivana Kovačević

Marija Tomić

Iva Buha

Sanja Gudelj

Ana Mamić