fbpx

O nama

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 20.000 zaljubljenika u grad.

Klara Halužan

Studentica povijesti i latinskog jezika iz Zagreba s višegodišnjim iskustvom u event managmentu. Svaku pruženu priliku trudi se kvalitetno iskoristiti kako bi naučila nešto novo.

Nikolina Solić

Završila je diplomski studij povijesti na Hrvatskom katoličkom sveučilištu (usmjerenje Suvremena povijest). Voli istraživati kulturnu, žensku i socijalnu povijest grada Zagreba, kazalište, književnost i gastropovijest. Veliki obožavetelj vintage odjeće, nakita i starih kuharica.

Tomislava Špoljar

Studentica preddiplomskog studija portugalskog i španjolskog jezika i književnosti. Glavna razonoda su joj povijest, književnost, umjetnost, putovanja i fotografija.

Magdalena Kuleš

Završila je diplomski studij informacijskih znanosti, smjer arhivistika i informatologija. Zaljubljenica u francuski jezik i kulturu, vintage i putovanja. U slobodno vrijeme bavi se pjevanjem i čitanjem.

Marijana Džalo

Po struci nastavnica povijesti i hrvatskog, u slobodno vrijeme amaterski se bavi glumom, čita knjige, piše i istražuje Zagreb i njegovu povijesnu i kulturnu baštinu.

Anđela Knez

Magistra geografije i član europske mreže mladih geografa (EGEA). Voli ples, kulturu, povijest i urbanizam grada. Završila i tečaj za turističkog pratitelja i uključena u brojne volonterske aktivnosti.

Petra Pletikosa

Studentica engleskog jezika i književnosti koja slobodno vrijeme ispunjava dobrom glazbom, knjigama i filmovima.

Nikolina Novaković

Studentica diplomskog studija etnologije i kulturne antropologije i talijanistike. U slobodno vrijeme pjeva, prevodi, i istražuje različite oblike kulture i umjetnosti.

Ivan Tominac

Ekonomist zaljubljen u pisanu riječ. Bavi se novinarstvom, piše blog, voli žutu boju, kišu i sve što ne vole mladi. Ličkih korijena, rođen u Rijeci, živi u Dugom Selu, a radi i studira u Zagrebu. Naučio je da se bez njega baš ne može, njemu se uvijek nekako vraća.

Sara Miteva

Marketingašica iz Makedonije koja obožava svoju profesiju. U slobodno vrijeme čita, piše, putuje, gleda filmove, bavi se trčanjem, i naravno voli Zagreb.

Marta Čagalj

Studentica preddiplomskog studija sociologije koja se u slobodno vrijeme bavi pisanjem i čitanjem na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku.

Nina Maria Laginja

Studentica povijesti umjetnosti i hrvatskog jezika i književnosti. U slobodno vrijeme može je se pronaći za radnim stolom kako crta, piše, čita ili pak smišlja nove kreativne projekte.

Matea Božić

Studentica filozofije na Fakultetu filozofije i religijskih znanosti u Zagrebu. Opčinjena umjetnošću, arhitekturom, književnošću te filozofijom. Putuje i antikvari.

Svoj doprinos u radu portala dali su:

Sonja Kirchhoffer

Klementina Katić

Alen Mikec

Filip Žeželj

Marta Vučković

Ivan Lukač

Ivan Marjanović

Ivana Kovačević

Marija Tomić

Iva Buha

Sanja Gudelj

Ana Mamić

Dunja Kušan

Gabrijela Poljak