fbpx

O nama

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 20.000 zaljubljenika u grad.

Sonja Kirchoffer

Sonja Kirchhoffer po vokaciji je povjesničarka koja radi u obiteljskom obrtu za restauraciju „Industrijska arheologija“. Iako ne radi, strogo gledano, u struci u stalnom je doticaju sa starim stvarima. Kako je zanima puno toga, starog i novog, kada stigne čita i piše, a slobodno vrijeme najviše uživa u ulozi ponosne mame i šetačice obiteljskih pasa.

Nikolina Solić

Završila sam diplomski studij povijesti na Hrvatskom katoličkom sveučilištu (usmjerenje Suvremena povijest). Volim istraživati kulturnu, žensku i socijalnu povijest grada Zagreba, kazalište, književnost i gastropovijest. Velik sam obožavetelj vintage odjeće, nakita i starih kuharica.

Mihaela Zajec

Studentica povijesti umjetnosti i ukrajinskog jezika koja svoje mjesto pod Suncem pronalazi unutar svijeta umjetnost, vizualne kulture, projekata te povremeno – marketinga.

Tomislava Špoljar

Studentica preddiplomskog studija portugalskog i španjolskog jezika i književnosti. Glavna razonoda su mi povijest, književnost, umjetnost, putovanja i fotografija. Najdraže mjesto za provođenje vremena: Zagreb!

Magdalena Kuleš

Završila sam diplomski studij informacijskih znanosti, smjer arhivistika i informatologija. Zaljubljenica sam u francuski jezik i kulturu, vintage i putovanja. U slobodno vrijeme bavim se pjevanjem, čitam knjige, posjećujem kino i kazalište.

Marijana Džalo

Po struci nastavnica povijesti i hrvatskog, u slobodno vrijeme amaterski se bavim glumom, čitam knjige, pišem i volim istraživati Zagreb i njegovu povijesnu i kulturnu baštinu.

Anđela Knez

Magistra geografije i član europske mreže mladih geografa (EGEA). Volim ples, kulturu, povijest i urbanizam grada. Završila sam i tečaj za turističkog pratitelja i uključena sam u brojne volonterske aktivnosti.

Dunja Kušan

Magistra novinarstva s adresom u Norveškoj. Sakupljačica sretnih trenutaka, lijepih riječi, misli i slika. U svakodnevnoj šetnji Zagrebom, pišući o njemu.

Klementina Katić

Zaljubljenica u Vintage, fotografiju i putovanja, koja se u slobodno vrijeme bavi kaligrafijom i čitanjem.

Petra Pletikosa

Studentica engleskog jezika i književnosti koja slobodno vrijeme ispunjava dobrom glazbom, knjigama i filmovima.

Nikolina Novaković

Studentica diplomskog studija etnologije i kulturne antropologije i talijanistike. U slobodno vrijeme pjeva, prevodi, i istražuje različite oblike kulture i umjetnosti.

Ivan Tominac

Ekonomist zaljubljen u pisanu riječ. Bavim se novinarstvom, pišem blog, volim žutu boju, kišu i sve što ne vole mladi. Ličkih korijena, rođen u Rijeci, živim u Dugom Selu, a radim i studiram u Zagrebu. Naučio sam da bez njega baš ne možeš, njemu se uvijek nekako vraćaš.

Sara Miteva

Marketingašica iz Makedonije koja obožava svoju profesiju. U slobodno vrijeme čita, piše, putuje, gleda filmove, bavi se trčanjem, i naravno voli Zagreb.

Mihaela Mioković

Hvatam zalaske i mjesec, dobro društvo i duge šetnje, dobru klopu i knjigu pokoju. Žedna znanja, njegovatelj balansa.

Marta Čagalj

Studentica preddiplomskog studija sociologije koja se u slobodno vrijeme bavi pisanjem i čitanjem na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku.

Gabrijela Poljak

Učenica četvrtog razreda prirodoslovno-matematičke gimnazije "Matija Mesić". U slobodno vrijeme rado čita i provodi vrijeme u prirodi.

Nina Maria Laginja

Studentica povijesti umjetnosti i hrvatskog jezika i književnosti. U slobodno vrijeme može je se pronaći za radnim stolom kako crta, piše, čita ili pak smišlja nove kreativne projekte.

Marta Vučković

Apsolventica anglistike i germanistike. Čitam, promatram, prevodim, ne nužno tim slijedom.

Klara Halužan

Studentica povijesti i latinskog jezika iz Zagreba s višegodišnjim iskustvom u event managmentu. Svaku pruženu priliku trudim se kvalitetno iskoristiti kako bih naučila nešto novo te unaprijedila na bolje.

Ivana Kovačević

Studentica latinskog jezika i filozofije iz Zagreba. U slobodno vrijeme bavim se plesom i volim provoditi vrijeme u prirodi s prijateljima.

Marija Tomić

Studentica hrvatskog latiniteta i kroatologije na Fakultetu hrvatskih studija. Slobodno vrijeme provodim opuštajući se uz dobru glazbu i dobre ljude.

Iva Buha

Studentica povijesti i latinskog jezika na Fakultetu hrvatskih studija.

Matea Božić

Studentica filozofije na Fakultetu filozofije i religijskih znanosti u Zagrebu. Opčinjena umjetnošću, arhitekturom, književnošću te filozofijom. Putuje i antikvari.

Svoj doprinos u radu portala dali su:

Alen Mikec

Ivan Marjanović

Sanja Gudelj

Ana Mamić