Objavom drugog samostalnog singla Livio Berak korak je bliže prvom studijskom albumu

Objavom drugog samostalnog singla Livio Berak korak je bliže prvom studijskom albumu

Nakon odlično prihvaćenog prvog singla Hoću novi životLivio Berak korak je bliže svom prvom studijskom izdanju. Novoobjavljena pjesma Bez tebe ne mogu, koja će se također naći na albumu prvijencu, prikazuje novu dimenziju talentiranog glazbenika koji već dugi niz godina nastupa s kultnim Divljim jagodama.

Osim što autorski stoji iza glazbe, teksta i aranžmana, Livio potpisuje i sve instrumentalne dionice odsvirane u pjesmi, na što je iznimno ponosan. Režiju video spota potpisuje Goran Đurković – Mash, a osim Livija, u videu se pojavljuju Goran Đurković za bubnjevima, Veliborka Barić na bas gitari te glumica Matea Marušić.

Inspiraciju za stvaranje glazbe Livio pronalazi u privatnim životnim iskustvima iz kojih proizlazi njegov autentičan izričaj

Čvrsti rock riffovi sa snažnim vokalnim dionicama čine ga prepoznatljivim u cijeloj regiji, a veliku bazu obožavatelja stekao je nastupajući samostalno uz akustičnu gitaru, ali i s bendom. Prvim singlom Hoću novi život Livio je iznimno zadovoljan, a pozitivni komentari i gostovanja na brojnim radiopostajama, među kojima se posebno ističe ono na kultnom beogradskom Radiju 202, pravi su pokazatelj kako je na pravom putu. U skorije vrijeme možemo očekivati objavu njegovog prvog samostalnog albuma.

FOTO: Croatia Records PROMO

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori