Od 1. lipnja usluge NSK u Zagrebu korisnicima biti dostupne pod novim uvjetima

Od 1. lipnja usluge NSK u Zagrebu korisnicima biti dostupne pod novim uvjetima

Od 1. lipnja promjene u radu NSK – povećava se broj korisnika koji mogu istodobno boraviti u Knjižnici i ponovno se uspostavlja Večernji rad.

U skladu s popuštanjima mjera suzbijanja epidemije bolesti COVID-19 od 1. lipnja 2021. godine usluge će Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu korisnicima biti dostupne pod novim uvjetima – povećava se broj korisnika koji će moći istodobno boraviti u prostoru Knjižnice i ponovno se uspostavlja usluga Večernjeg rada.

U korisničkim prostorima Knjižnice sada će moći istodobno boraviti 461 korisnik, a ponovno će biti dostupna od 21 do 24 sata usluga Večernjeg rada Knjižnice u korisničkom prostoru na nultoj razini Knjižnice u kojem će trenutačno moći boraviti 73 osobe. Kao i dosada za večernji rad u NSK potrebno se je unaprijed prijaviti, a prijave se primaju od ponedjeljka do petka, od 8 do 19 sati, i to osobno u Informacijskom centru, na telefonske brojeve +385 1 61 64 002 i +385 1 61 64 040 ili online prijavom.

Ostale epidemiološke mjere na snazi su do daljnjega, a Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu moli korisnike da se pridržavaju svih spomenutih mjera i uputa te ih poziva da daljnje obavijesti prate na portalu NSK i profilima Knjižnice na društvenim mrežama.

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori