Odličan novi spot Šerbedžije i najava njegovog prvog virtualnog koncerta

Odličan novi spot Šerbedžije i najava njegovog prvog virtualnog koncerta

Najava zajedničke suradnje sjanih glumaca Gorana Bogdana i Rade Šerbedžije u novom videospotu Govorila je tako tiho, tiho, tiho izazvala je veliko zanimanje medija. Iako su prijatelji, legendarni glumac Rade Šerbedžija po prvi je put bio na setu s Goranom Bogdanom kojemu je Lenka Udovečki, redateljica spota, namijenila glavnu ulogu.

Interijer zagrebačkog kafića Thalia savršeno je odgovarao Lenkinoj zamisli u kojem se odvija jedan dio radnje spota dok su ljubavna priča para i njihovi sretni trenutci prikazani crno-bijelim kadrovima. Sam spot daje naslutiti što se zapravo dogodilo, ali zaključak ostaje i na mašti samog gledatelja.

Zanimljivo da je u ovom spotu Rade Šerbedžija imao epizodnu ulogu

Pojavio se nakratko na samom početku videa u ulozi šankera za koju kaže nije trebao neku posebnu pripremu, a da su glumci u spotu i redateljica savršeno prenijeli emociju pjesmu čiji je autor Damir Urban, što pokazuju brojne pohvale na YouTube-u. 

Album Ne okreći se sine, objavljen krajem prošle godine, vrlo brzo se našao na samom vrhu najprodavanijih domaćih albuma te je dobio visoke ocjene glazbenih kritičara. Album sadrži ljubavne pjesme, one u kojima se isprepliću emocije, nada, čežnja, bol, od nekih starih pjesama Radinih prijatelja snimljenih u novih aranžmanima poput Arsenove Otkako te ne volim te novih pjesama.

U želji da ih većinu s novog albuma predstavi uživo, Rade Šerbedžija najavio je i svoj prvi virtualni koncert početkom travnja. Njegovi koncerti istinski su užitak, a posljednji koji je održao bio je u prosincu prošle godine u Opatiji. Stoga najava Šerbedžijina virtualnog koncerta itekako veseli njegovu brojnu publiku koja će ovog puta istovremeno na svim kontinentima uživati u pjesmama jednog od najvećih glumaca s ovih prostora.

FOTO: Croatia Records PROMO

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori