Ogroman interes za besplatnu konferenciju: Već 1300 prijavljenih za Poduzetnički mindset za mlade

Ogroman interes za besplatnu konferenciju: Već 1300 prijavljenih za Poduzetnički mindset za mlade

Prva ovogodišnja konferencija Poduzetnički mindset za mlade održat će se putem interneta u četvrtak 29. travnja 2021. godine s početkom u 9 sati.

Program u kojem će sudjelovati niz uspješnih hrvatskih poduzetnika, već je privukao 1300 mladih ljudi. Dio njih radi, mnogi studiraju i idu u srednje škole, a među prijavljenima ima čak i osnovnoškolaca.

Govornici konferencije za koju je prijava besplatna, potaknut će mlade da gaje poduzetnički duh te sanjaju velike snove

Poticajne poruke uputit će im prof. dr. sc. Stjepan Orešković, Damir Sabol i Kristina Ercegović. Odgovor na pitanje kako pokrenuti svoj san, pokušat će doznati moderatorica Bojana Božanić u razgovoru s inovatorima Ivanom Mrvošem i Stjepanom Talanom.

O vezi inovativnosti i uspješnosti govorit će dr. sc. Siniša Marijan. Martina Pandžić SkokoMartina ŽivkovićIvan NaukovićDragoljub Božović sudjelovat će u panelu naziva Sanjaj velike snove.

Razmišljaj dugoročno, djeluj kratkoročno – tema je razgovora koji će voditi Ivana Gažić i Lada Tedeschi Fiorio, a Učini ili ne, pokušaj ne postoji – naziv je rasprave koju će Gordana Nikolić voditi s Ivanom ZubakomTanom ZimmermannAnom Bilić.

Filip Vrhovnik u čijem Digitalnom učeničkom inkubatoru trenutačno sudjeluje 1800 učenika i učitelja iz cijele zemlje, priprema govor s temom Koja je glavna valuta za budućnost, a Ante Lučić tradicionalno vodi Start up Mindset.

Mislav Malenica i Jan Štedul, predstavnici udruge CroAI, otkrit će zašto misle da je baš Hrvatska raj za mlade koji se bave razvojem umjetne inteligencije.

U programu će sa zanimljivim gostima sudjelovati i Mislav Balković te Berislav Horvat.

Prijave za konferenciju stižu iz cijele Europe – od Švedske i Velike Britanije preko Francuske do zemalja na jugoistoku kontinenta. Djevojke pokazuju veće zanimanje za konferenciju od mladića. One čine 55 posto prijavljenih.

Prijave su moguće putem poveznice. Konferenciju Poduzetnički mindset za mlade organizira medijska platforma Poduzetnik u suradnji s programskim partnerom EY.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori