OMart poziva mlade i odrasle na umjetnička druženja na novoj sezoni likovnih tečajeva

OMart poziva mlade i odrasle na umjetnička druženja na novoj sezoni likovnih tečajeva

Tijekom adventa pod vodstvom akademskih umjetnika i umjetnica organiziramo likovna druženja za sve uzraste: radionice slikanja prema tehnikama Boba Rossa, radionicu quillinga te tečaj kiparstva na temu Božića!

OMart

Druženja se održavaju u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu

Na tematskim radionicama slikanja mladi i odrasli naslikat će pejzaž na platnu koristeći se tehnikama Boba Rossa, američkog slikara i voditelja emisije “Užitak slikanja”. Na svakoj radionici polaznici će slikati drugačiji pejzaž, a sve što naslikaju na platnu mogu ponijeti kući. Radionica je prikladna za početnike te nije potrebno prethodno iskustvo. Radionice su pod vodstvom akademskih umjetnica koje će polaznike voditi korak po korak u stvaranju umjetničkog djela!

Na Božićnoj quilling radionici naše polaznike ćemo upoznati s quilling metodom savijanja papira. Quilling je umjetnost savijanja i oblikovanja papira, slaganjem raznobojnih svitaka stvara se jedinstven i dekorativan dizajn. Polaznici će naučiti izrađivati svitke različitih oblika te osmisliti vlastiti dizajn božićne čestitke. Quilling radionica prikladna je za sve dobne skupine, a quilling metodom moguće je izraditi i jednostavne i zahtjevnije dizajne.

Tečaj kiparstva s temom božićne scenografije namijenjen je djeci i odraslima. Kroz 3 susreta u glini naši polaznici će izrađivati kućice i jelke za božićno selo te ukrase s motivima vilenjaka, Djeda Božićnjaka, sobova i snjegovića. Tečaj se održava pod vodstvom mladog akademskog kipara Luke Paceka.

Prijave i informacije na: om.art.radionice@gmail.com

Telefon: +385 (0)91 5021727, OMart, kreativne usluge, vl. Melita Omeragić

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori