fbpx

One Dread zagrijao atmosferu na prvom danu malog (GREEN) Oktoberfesta u Zagrebu

One Dread zagrijao atmosferu na prvom danu malog (GREEN) Oktoberfesta u Zagrebu

Osebujan reggae/dancehall/dub/rock sastav One Dread svojim energičnim nastupom i službeno je zagrijao atmosferu i otvorio Mali Oktoberfest na Strossmayerovom trgu. U veseloj atmosferi okupilo se dvjestotinjak ljubitelja dobre glazbe, piva i ukusne klope koju za naše posjetitelje priprema Klopica.

Prva je to od devet večeri Malog Oktoberfesta, a u idućih 8 dana posjetitelje očekuju nastupi Maje Posavec, Nine Kraljić, The Beatles Revival Banda, Pocket Palme te DJ-eva Sanja Pandurić, Tommyja te Marka S.

Ljubitelji piva na solarnom pivskom šanku mogu isprobati ponudu osam domaćih craft pivara, a svi posjetitelji kultnog Babinjaka mogu se opustiti i kulturno uzdizati uz preporučeni epidemiološki razmak.

FOTO: Ivo Dunat

Zahtjevna pivska nepca u ponudi mogu pronaći piva Pivovare Medvedgrad, Zmajske pivovare, BRLOG zadružne pivovare, Lepi Dečki Breweryja, Pivovare Razum, Maximus Pivovare, Putne Pivovare te Lokalne Craft Pivovara.

FOTO: Ivo Dunat

Osim bogatog glazbenog i ugostiteljskog programa, očekuju vas i radionice Kestenova družina (24. listopada), Vesele Bundeve (31. listopada od 13 sati), a za naše najmlađe pripremili smo oslikavanje lica i klauna Balonka svakoga dana od 16 sati te vikendom od 10 sati. Vrijedi spomenuti i naša natjecanja u ispijanju krigle do dna koje će se održati 26 listopada te Beer Pongu 28. listopada.

Event se održava sukladno svim preporukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, a na našu sigurnost pazi i naš sponzor Medikor koji svim posjetiteljima festivala osigurava zaštitne maske i dezinficijense kako bismo bili što sigurniji u doba epidemije koronavirusa.

Posjetitelji će u vrhunskoj glazbi, pivu i klopi uživati sve do 31. listopada.

Sve detalje možete pronaći na Facebook i Instagram profilima Green River Festivala te na Facebook eventu.

FOTO: Ivo Dunat

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 25.000 zaljubljenika u grad.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *