Organizatori ‘Progledaj srcem’ poručili: ‘Maksimirski stadion jedan je od simbola hrvatskog nacionalnog jedinstva što je nesumnjivo pomoglo u pozivu posjetiteljima’

Organizatori ‘Progledaj srcem’ poručili: ‘Maksimirski stadion jedan je od simbola hrvatskog nacionalnog jedinstva što je nesumnjivo pomoglo u pozivu posjetiteljima’

Organizacijski tim ‘Progledaj srcem’ i izvršna producentica koncerta gđa Ksenija Abramović uputili su javnu zahvalu svim sudionicima, posjetiteljima, partnerima i moliteljima te GNK Dinamo koji je ustupio Stadion Maksimir za održavanje duhovno-glazbenog koncerta 4. lipnja 2022.

Festival molitve, glazbe i zajedništva za 50 tisuća ljudi ne bi bio moguć bez pomoći i podrške brojnih prijatelja i suradnika koji su u pripremi, organizaciji i na samom događaju sudjelovali. Organizator ‘Progledaj srcem’ im svima od reda zahvaljuje.

U molitvenoj pripremi sudjelovalo je 5 tisuća ljudi, brojni redovnici, redovnice zagrebačkog samostana Svete Klare, župnici, ispovjednici, članovi molitvenih zajednica, Molitvena zajednica Srce Isusovo, zajednica Dobri Pastir, članovi Katoličkog karizmatskog pokreta obnove u Duhu Svetom, Zagovorna mreža Hrvatske, 25 ispovjednika koji su četiri sata ispovijedali, slavljenički timovi i svećenici u pretprogramu: fra Ivan Matić, vlč. Ivica Tolla, vlč. Dražen Radigović, duhovnik Laudato televizije p. Marijan Zubak kao i gledatelji, te brojni znani i neznani prijatelji koji su ‘Progledaj srcem’ svojim molitvama pratili.

U samoj organizaciji predano je sudjelovalo više od 1.200 ljudi, djelatnici Laudato televizije, 230 volontera, 100 glazbenika i izvođača na pozornici, djelatnici GNK Dinamo, medicinski tim Cromedic, tim s. Antonije Grubišić koji je brinuo o osobama s invaliditetom, koordinator produkcije Domagoj Pavin, medijski pokrovitelji, Večernji list, oglašivači, službeni pokrovitelji i partneri projekta. Suradnici u produkciji – tvrtke Eldra d.o.o., Gama studio d.o.o., redatelj video prijenosa Ivan Miladinov i Zoran Švigir iz tonskog studija ‘Šišmiš’ ponudili su vrhunsku kvalitetu usluge čiji se finalni rezultat s nestrpljenjem očekuje na snimci s koncerta 2. listopada 2022. u programu Laudato TV-a.

progledaj srcem 2022
FOTO: Laudato TV

‘Progledaj srcem’ 4. lipnja 2022. svojim su dolaskom uveličali apostolski nuncij u RH mons. Giorgio Lingua, predsjednik HBK mons. Želimir Puljić, nadbiskup zagrebački kardinal Josip Bozanić, pomoćni biskup Sofije i Plovdiva mons. Rumen Ivanov Stanev, provincijal Hrvatske salezijanske provincije don Tihomir Šutalo, provincijal hrvatske pokrajine Družbe Isusove o. Dalibor Renić, provincijal Hrvatske provincije sv. Jeronima franjevaca konventualaca fra Miljenko Hontić, rektor Nacionalnog svetištva Sv. Josipa u Karlovcu mons. Antun Sente ml., regionalni menadžer EWTN-a za srednjoistočnu Europu Iwo Bender, direktor programa EWTN Njemačka Martin Rothweiler, glavni urednik EWTN Polska Piotr Pietrus, glavni urednik Bonum TV-a Peter Jakab i mnogi dr., kao i predstavnici medija koji su o događaju izvještavali.

progledaj srcem 2022
FOTO: Laudato TV

”Ponosni smo i zahvalni što je na stadionu u glavnom gradu Hrvatske prvi put održan duhovno-molitveni program pred ovako velikim brojem ljudi, čime smo zajedno pokazali kako masovna okupljanja mogu proći bez incidenata i nereda, već mirno i kulturno, u radosti i zajedništvu.

Maksimirski stadion jedan je od simbola hrvatskog nacionalnog jedinstva što je nesumnjivo pomoglo u pozivu posjetiteljima da dođu u tako velikom broju i ispune prostor. Zahvaljujem Upravi GNK Dinamo što su nam maksimalno izašli ususret i ponudili gratis najam prostora te direktorici nabave Ivani Perić za pomoć u organizaciji i direktoru stadiona g. Miljenku Sakomanu čiji su nam savjeti bili dragocjeni u pripremi koncerta.

Najveća hvala svakome od 50 tisuća prisutnih posjetitelja koji su svojim dolaskom i kupnjom ulaznica najzaslužniji da ‘Progledaj srcem’ 4. lipnja 2022. ostane upisan u povijest Hrvatske. I u naša srca.” – izjavila je direktorica i izvršna producentica Ksenija Abramović.

FOTO: Laudato TV

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori