Osam popularnih hrvatskih izvođača udružilo se na divnoj pjesmi koja će se ovih blagdana slušati u svim domovima

Osam popularnih hrvatskih izvođača udružilo se na divnoj pjesmi koja će se ovih blagdana slušati u svim domovima

Osmero popularnih hrvatskih pjevača – Ksenija ErkerTina Kresnik (Parni valjak), Jimmy (Neki to vole vruće), Max Hozić, Ivana MarićAmir Kazić LeoMario Lipovšek Battifiaca i Gordan Gregurović – udružilo je svoje vrhunske vokale u prigodnoj pjesmi „Sretna nova godina“ autora Alena Orlića i Ivana Mikulića koji su ih okupili pod zajedničkim imenom Novogodišnjih 8.

Max Hozić u ovoj se pjesmi našao u dvostrukoj ulozi: kao jedan od pjevača i kao redatelj videospota. Max kaže da je uvijek izazov okupiti veći broj pjevača i organizirati snimanje, no da je uz ovih Novogodišnjih 8 i njihovu pozitivnu energiju imao osjećaj da stvarno slave Novu godinu.  

Divnu atmosferu na snimanju spota ističu i svi ostali izvođači, a autori pjesme, Alen Orlić i Ivan Mikulić, kažu da su sretni što su u svojoj novogodišnjoj pjesmi uspjeli okupiti tako kvalitetne i drage glazbenike i zahvalni su im što su svim srcem sudjelovali u stvaranju pjesme i spota.

Ivan Mikulić i Alen Orlić nedavno su objavili i dvije božićne pjesme: “Božić nam stiže”, ovogodišnji božićni hit u izvedbi izvrsnih mladih pjevača Bernarde Bruno, Nine Kraljić, Roka Vuškovića i Igora Drvenkara te “Božić uz najmilije” u izvedbi pjevačice Dolores koja se ovom pjesmom vraća na hrvatsku glazbenu scenu nakon dugo godina izbivanja s nje.

FOTO: PROMO

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori