Otjerajte siječanjski blues i godinu započnite uz sjajne predstave u Teatru Rugantino

Otjerajte siječanjski blues i godinu započnite uz sjajne predstave u Teatru Rugantino

Nakon rasprodanih izvedbi u studenom ovih dviju hit predstava Teatra Rugantino (“Uvijek će nam ostati ljubav” bila je rasprodana 3 dana prije izvedbe, a “Kronika seoske ljubavi” čak 10 dana prije!), stiže nova prilika za sve koji su tad ostali bez ulaznica, ali i onima koji ih još nisu gledali. Nemojte puno razmišljati, brzo se dogovorite s kim idete i rezervirajte ili kupite ulaznice, jer se “juriš na karte” opet može dogoditi.

Nedjelja, 22. 1. na Sceni Vidra, Draškovićeva 80, u 20 sati

Naš dragi manifest protiv usamljenosti, ljubavnu komediju Kronika seoske ljubavi čiji je autor Ivan Vidić osvojio u studenome Nagradu hrvatskog glumišta baš za ovaj tekst, režirao je Dario Harjaček, a na scenu izlaze sjajni Gordana Gadžić i Sreten Mokrović kao Ljubica i Milivoj. Ona je lijepa i putena, razočarana muškarcima i sklona “popravljanju” istih (sama zaključuje kako je zbog toga možda trebala biti liječnica, ali je po tipu ipak bliža automehaničaru ), nekadašnja 2. pratilja neimenovanog natjecanja za miss… On je razočaran u život, krut ali dobrodušan, u svemu nes(p)retan što dokazuje i to da se mirovine dočepao nakon što se na njega stropoštao ormar s registratorima… Selo na kraju grada, kućica do kućice… Ljubica i Milivoj potpuno su različiti, osim što su oboje usamljeni… pa pogled preko ograde u susjedno dvorište postaje sve zanimljiviji, a zatim i ljepši … 

Petak, 27. 1. u Maloj dvorani Lisinski u 20 sati

Satirična ljubavna komedija “Uvijek će nam ostati ljubav ” predstava je o kojoj se priča otkad je počela igrati! Puna Mala dvorana Lisinski svaki put ! Kako isprobati bračni život u pet minuta?!? Jeline i Medine replike – lagano već stječu kultni status. Odlična režija Darija Harjačeka na tekst Miloša Radovića koji se sjajno poigrava muško-ženskim odnosima, a onome što Jelena Miholjević i Dražen Čuček daju na pozornici, idu samo superlativi – naprosto briljiraju. Predstava koju jednako (JAKO!) voli i ženska i muška publika i odličan potez ćete napraviti koga god (od odraslih osoba ) povedete na “Uvijek će nam ostati ljubav ”.

A. Saška Mutić

Ulaznice se mogu rezervirati na e-mail rugantino@rugantino.hr ili na 091/225 48 48, 091/523 79 00, svakim danom, uključujući i vikend (na dan predstave do 14 sati, ako ih još bude). Moguća je i online kupovina ulaznica na službenim stranicama.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori