fbpx

Otvaranje humanitarno edukativne izložbe ‘Heroji ulice’

Otvaranje humanitarno edukativne izložbe ‘Heroji ulice’

Cijeli svijet i Hrvatsku je pogodila pandemija COVID-19, no Zagreb je doživio i potres koji je mnoge ostavio bez svojih domova.

#Nagradna Igra Osvojite super fotku dimenzija 30×40 koja je dio izložbe Heroji Ulice (27.6. 10-15h @Klub Mochvara)….

Objavljuje Helping animalsUtorak, 23. lipnja 2020.

U zadnja tri mjeseca najveći heroji su vatrogasci, HGSS, policija, medicinski djelatnici i veterinari. Dok su se ljudi snašli, ljubimci su ostali na ulici, preživljavajući sve sami. Nakon što se situacija smirila, ljubimci su ostali na cesti ili su se našli iza rešetaka. Vjerujemo da i oni zaslužuju svoj dom i obitelj.

S tim ciljem, u programu Močvarni dnevni boravak i humanitarnog događaja Udruga za pomoć i unaprjeđenje života životinja MeridaMeridine njuške, projekt Helping Animals 27.6. otvara izložbu Heroj ulice s početkom u 10 sat, Klub Močvara.

[ MAX TRAŽI DOM ] jedan od Heroja koji dolazi u subotu na Event.Max je jedan od troje iz legla sedam patuljaka koji…

Objavljuje Helping animalsČetvrtak, 25. lipnja 2020.

Humanitarno edukativnu izložbu Heroji ulice možete pogledati u Močvari u subotu, 27. lipnja 2020. godine od 10 do 15 sati, a dodatne detalje možete pronaći na Facebook eventu organizatora.

Na eventu će posjetiteljima biti na raspolaganju veterinar sa Klinike za zarazne bolesti Veterinarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu Krešimir Martinković, univ.mag.spec.med.vet za sva pitanja vezana uz zaštitu ljubimaca od unutarnjih i vanjskih nametnika te kako ih zaštitti tijekom ljetovanja.

Zahvaljući HGSS – Hrvatska Gorska Služba Spašavanja puno njih je sretno i spašeno! Oni su naši heroji, a njihovu…

Objavljuje Helping animalsUtorak, 23. lipnja 2020.

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 25.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *