Otvorene prijave za nove grupe Zagorkinog književnog kluba

Otvorene prijave za nove grupe Zagorkinog književnog kluba

Volite čitati Zagorku? Željeli biste voditi razgovore o njezinoj književnosti, romanima, junacima i junakinjama, zanimljivim i začudnim imaginarijima, s drugim pasioniranim Zagorkinim čitateljima i čitateljicama? Želite saznati nešto o nastanku njezinih romana, povijesnom kontekstu u kojem su nastajali i načinima na koje su reflektirali ondašnju stvarnost ove značajne i svestrane autorice i borkinje za ženska i druga ljudska prava? U tom je slučaju Zagorkin književni klub upravo za vas!

Nakon što su prve grupe uspješno završile ovu godinu i odlučile nastaviti se družiti i dalje uz Zagorku i njezine romane, otvaramo prijave za čak tri nove grupe koje će krenuti na jesen.

Također, valja naglasiti i novost – grupa petkom će se odvijati samo preko Zoom platforme za sve one ljubitelje_ice Zagorke koji_e nisu iz Zagreba i okolice te ne mogu uživo prisustvovati sastancima!

Sastanci druge dvije grupe će se dominantno odvijati uživo u Memorijalnom stanu Marije Jurić Zagorke, Dolac 8, Zagreb ili pak online u slučaju zaoštravanja epidemiološke situacije i propisanih mjera.

Sastanci će se odvijati jednom mjesečno. Unutar grupa (max 10 osoba) zatvorenog tipa, razgovarat ćemo o prethodno pročitanoj knjizi, a datume sastanaka i popis literature za godinu 2021/2022. članovi_ice dobit će na prvom sastanku koji će se održati u prvoj polovici rujna.

 Termini

  1. grupa – utorak, 19 h, Memorijalni stan MJZ/Zoom
  2. grupa – srijeda, 19 h, Memorijalni stan MJZ/Zoom
  3. grupa – petak, 19 h, samo Zoom

Ostale informacije

Trajanje: rujan 2021 – lipanj 2022.

Uvjeti: punoljetnost, mogućnost redovitog dolaska i pristup Zagorkinim knjigama

Kotizacija za 2021./2022. godinu: 200 kn

Prijava

Ako ste se spremni otisnuti u čitalačku avanturu sa Zagorkom, prijavite se na e-mail adresu: zagorka@zenstud.hr uz sljedeće podatke:

  1. Ime i prezime
  2. Kontakt (broj mobitela i e-mail)
  3. Odabir preferirane grupe i termina (Grupa utorkom ili grupa srijedom ili pak online grupa petkom)

Molimo Vas da e-mail naslovite: Zagorkin književni klub

Prijave su otvorene do 22. kolovoza 2021. ili do popunjavanja kapaciteta grupa.

Nakon formiranja grupa, poziv se zatvara.

Program sufinancira Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske.

FOTO: Pixabay

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori