‘Ova noć’: Nova Frankina pjesma za kraj ljeta i plesnu jesen

‘Ova noć’: Nova Frankina pjesma za kraj ljeta i plesnu jesen

Hrvatska pop zvijezda Franka odlučila je za kraj ljeta predstaviti novu pjesmu Ova noć. Pjesma je nastala sasvim slučajno tijekom rada na novom studijskom albumu, u radionici jednih od najjačih glazbenih producenata u regiji, Bassivity Digital.

Za sebe volim reći kako sam osoba koja voli planirati i sve znati unaprijed. Tako da mi se nikada nije dogodilo da sa zadovoljstvom kažem – ovaj eksperiment je super, idemo s pjesmom van!

Franka Batelić

U pauzi snimanja u studiju netko je rekao kako bi bilo super živjeti cijelu godinu na otoku s palmama, lagano se voziti po moru i uživati na plaži uz zalazak sunca, kada sunce tone u more. Tu sliku smo odlučili pretočiti u ovu pjesmu, nastalu iz čiste umjetničke želje da napravimo nešto što bi ispunilo dušu nas nekoliko kreativaca koji su se u tom trenutku našli u studiju.

Franka Batelić

Pjesma je nastala bez velikih planova, a njome je Franka poželjela publici pokloniti trenutak koji ju je ispunio, u nadi da će osvojiti i one koji će je slušati. 

U kreativnom procesu osmišljen je i naziv pop-up pjesma, koja se poklanja publici bez planova, ali s puno ljubavi! Pjesma je snimana u studiju Bassivity Digital u Beogradu, u produkciji poznatog repera, tekstopisca i glazbenog producenta Cobyja.

FOTO CR/PROMO

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori