Ovaj vikend ne propustite popularnu romantičnu komediju ‘Voliš li me?’ Teatra EXIT na magičnoj terasi Centra mladih Ribnjak

Ovaj vikend ne propustite popularnu romantičnu komediju ‘Voliš li me?’ Teatra EXIT na magičnoj terasi Centra mladih Ribnjak

U petak 29.7. i u subotu 30.7. u 21h na krovnoj terasi Centra mladih Ribnjak ne propustite romantičnu komediju Voliš li me? u režiji Janeza Vajevca i izvedbi Vesne Tominac Matačić i slovenskog glumca Žige Čamernika. Predstava Voliš li me? premijerno je izvedena 2018. godine, a 2019. na Prishtina International Theatre Festivalu osvojila je nagradu za najbolju predstavu u cjelini i za najbolju predstavu po izboru medija.

Predstava je to o život koji smo sanjali, a koji se nije ostvario. Umjesto bračne idile koju smo planirali nakon prvotne zaljubljenosti susreli smo svoju osobnu bol od koje ne možemo pobjeći. Možemo li je nadvladati? I što nas čeka iza toga? Ljubav ili…?

ljetne noći teatra exit

Ovo su neke od tema koje otvara komedija Voliš li me?, oživljena fantazija dvadesetogodišnjeg perioda jednoga života koji su dvoje ljudi odlučili dijeliti u ulogama ljubavnika, životnih suputnika, iskrenih prijatelja, roditelja, pa čak i žestokih suparnika te naposljetku iskonskih ljudskih bića. Sve što jedna »ljubavna« veza može podnijeti pred očima gledatelja će se i dogoditi.

Ulaznice za obje izvedbe dostupne su putem online prodaje na www.ulaznice.hr te na blagajni Centra mladih Ribnjak (Park Ribnjak 1) sat vremena prije početka predstave.

Podsjećamo, dvije ulaznice za predstavu možete osvojiti i na našem Facebook profilu!

FOTO: PROMO TEATAR EXIT

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori