Ovog Božića kupujte lokalno: Craft ŽićBox je božićni je paket s proizvodima malih hrvatskih proizvođača

Ovog Božića kupujte lokalno: Craft ŽićBox je božićni je paket s proizvodima malih hrvatskih proizvođača

Iza Craft ŽićBox paketa stoje Eva i Marija, koje ste imali priliku upoznati u sklopu Terrabotanike.

Tražili smo male poduzetnike koji dijele isto mišljenje, a to je promocija hrvatskog proizvoda, ručnog rada, inovativnih ideja, a samim time i kvalitete. Htjeli smo kreirati poklon paket za različite uzraste i široku publiku gdje svatko može naći nešto za sebe. Terrabotanika i Sapoon su već prije surađivali, ali smo odlučili proširiti tim za blagdanski paket da bude bogatiji i šarolikiji, a za proizvode Volim ljuto, Taman Chocolates i OPG Matulić smo već provjereno znali da su kvalitetni i pouzdani. Pratili smo radove i drugih malih poduzetnika, ali upravo tim od ovih 5 malih proizvođača se pokazao kao pun pogodak što se tiče suradnje , kombiniranja iskustva i dosadašnjeg rada.

Eva i Marija

Zbog svoje raznolikosti proizvoda, paket može biti i odličan poklon za cijelu obitelj gdje bi svatko pronašao nešto za sebe. Proizvodi u njemu su mirisni i njegujući (sapun i melem), za trenutke uživanja i opuštanja (čokolada i keksić), ali i trajni (biljni terarij koji je odličan je ukras svakom interijeru).

Kupnjom Craft ŽićBox paketa možete biti sigurni da je 100% ručno izrađen, čokolada se proizvodi od samog zrna kakaa do čokolade, melem od uzgoja maslina koje je glavni sastojak melema, pa čak su i božićne kapice na terariju ručno kreirane, rezane i lijepljene-ništa nismo prepustili slučaju!

Ovog Božića kupujmo lokalno!

Craft ŽićBox poklon paket božićni je paket s proizvodima malih proizvođača, udruženih oko iste ideje i vođeni željom da ovog Božića kupujemo lokalno, podržavamo hrvatski proizvod, nagradimo male vrijedne ruke, te da kupcima omogućimo kvalitetne proizvode.

U paketu se nalazi 5 proizvoda:

OPG Matulić – pašmanski melem od maslinovog ulja, pčelinjeg voska i lavande
Sapoon – Red Velvet Donut- sapun od maslinovog, kokosovog, palminog i suncokretovog ulja te kakao maslaca
Taman Chocolates – tamna čokolada s hrskavim biskvitom i bogatom mješavinom aromatičnih začina
Miscotti i Volim ljuto– Naughty or nice slatko ljuti keksić
Terrabotanika – mali biljni terarij u staklenci s prigodnom božićnom kapicom

Paket dolazi u ograničenim količinama, ne šalje se zbog osjetljivog sadržaja, nego se preuzima u trgovini Spicy Days u Zagrebu.

Saznajte više na poveznici.

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori