Ovog proljeća zaljubite se u(z) Znanje – Na prvi pogled

Ovog proljeća zaljubite se u(z) Znanje – Na prvi pogled

Znanje predstavlja jednu slasnu romansu od koje će vam zaklecati koljena. Na prvi pogled, topla je (i vruća) ljubavna priča koja mami uzdahe i osigurava barem jedan osmjeh po poglavlju. Proizašla iz pera K.J. Velvet,što je pseudonim ove nove kraljice ljubavnih romana, ova će romansa zadobiti vašu pažnju i osvojiti srca.

One noći kada je sramežljiva lektorica Amy prvi put ugledala Vancea Bradburna, muškarca podjednako poznatog po svojim vještinama u krevetu i borilačkom ringu, znala je da je to noć koja će joj promijeniti život. I promijenila ga je. Na gore. Jer, opasno ozlovoljen njenim šeprtljavim pokušajima zavođenja, Vance je izbaci iz svog bara, pokuša zavesti njenu najbolju prijateljicu i odbija joj udijeliti barem jedan poljubac. No tko bi mogao slutiti da će ova stidljiva knjigoljupka od zavodljivog grubijana dobiti mnogo više od običnog poljupca?

Zavodljivi  ljubavni roman koji opasno koketira s čulima čitatelja, Na prvi pogled je, na prvi pogled, još jedna vruća romansa u nizu

Ono što izdvaja ovaj roman jest nepretenciozna lakoća kojom je prigrlio sve klišeje žanra, hrabro ih (pre)naglasio i uspio ostati svjež, zabavan i razigran. Kao i njegov glavni junak, roman je ponekad sirov, žestok i naglašeno seksualan i kao njegova glavna junakinja, ponekad je topao, nježan i sladak poput pahuljastih tuljaca šećerne vune. Erotski ljubić koji se ne srami biti upravo to što jest (možda zato što je besraman), roman Na prvi pogled učinit će vam mnogo toga ako mu dopustite. Uzbudit će vas, razljutiti i raznježiti. Slomit će vam srce i zacijeliti ga. I posljednje, ali ne i najmanje važno, osobito u vremenima poput ovih kada je svaki osmijeh bitan i računa se dvostruko – nasmijat će vas do suza. Roman je to koji je posvećen svim mišicama svijeta. Kada ga pročitate, shvatit ćete i zašto.

Roman Na prvi pogled dostupan je u knjižarama diljem Hrvatske, kao i na webshopu znanje.hr, po cijeni od 39,90 kn

FOTO: Pixabay.

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori