Palčići za Hrvatsku: Humanitarnoj akciji možete se pridružiti još samo dva tjedna

Palčići za Hrvatsku: Humanitarnoj akciji možete se pridružiti još samo dva tjedna

Palčići za Hrvatsku nastavak je velike akcije koju su pokrenuli Klub roditelja nedonoščadi Palčići i Udruga članova Dinama Dinamo to smo mi.

Nakon što je pokretom ljudi u Facebook grupi Vratimo Palčiće u Petrovu iznad svih očekivanja skupljen novac za opremu odjela nedonoščadi u Petrovoj bolnici, a potom i u KB Merkur, ova nagradna igra jest za bolnice diljem Hrvatske.

Jednostavnom uplatom donacije od 30 kuna svaki donator koji želi sudjelovati u Nagradnoj igri dobit će Potvrdu o donaciji sa jedinstvenim serijskim brojem kojeg treba čuvati do izvlačenja dobitnika. Svaki donator može osvojiti dres ili rekvizit brojnih hrvatskih sportaša koji su odazvali i prije ovog velikog pokreta i donirali dio svoje bogate karijere.

Izvlačenje će se održati 20.7.2020. u 12h prema Pravilniku nagradne igre, a lista dobitnika bit će objavljena na Web stranici.

Za što skupljamo?

Ovim donacijama i nagradnom igrom, ovisno o skupljenim sredstvima, namjenski ćemo nabaviti opremu za brojna rodilišta u Hrvatskoj. Između ostalog ćemo nabaviti prijenosne inkubatore za Sisak, Vinkovce, Novu Gradišku, ali i drugu opremu koju ćemo kao i dosad transparentno objaviti na web stranicama.

Velikoj humanitarnoj akciji priključio se i Tisak

Uplatom donacije u iznosu od 30 kn, na prodajnim mjestima Tiska, imate mogućnost sudjelovati u nagradnoj igri Dobrim djelom do sportske opreme te osvojiti brojne vrijedne nagrade kao što su dresovi i sportska oprema mnogih poznatih sportaša.

Humanitarna akcija traje do 10.7.2020., a sudjelovanje je moguće na svim kioscima Tiska, u Tisakmedia centrima te u Tisak plus prodavaonicama.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori