Pava, ime koje morate zapamtiti: Poslušajte ‘Budi mi dobro’

Pava, ime koje morate zapamtiti: Poslušajte ‘Budi mi dobro’

“Budi mi dobro” drugi je singl Pave, mlade kantautorice koja nas je osvojila svojom glazbenom vještinom, skromnošću i osmijehom već na prvoj autorskoj pjesmi. “Ponekad” je bio hrabar potez djevojke koja za sebe kaže da ljubav prema glazbi gaji od malih nogu. Suradnici kojim se okružila u početku ispratili su je i na novoj pjesmi. Dario Bajurin režirao je spot dok je pjesmu aranžirao Đuro Ravenšćak. “Budi mi dobro, čuvaj svoja leđa, o meni mislit’ nemoj jer o meni ništa ne znaš”, glasi refren nove pjesme. Pava, ime koje morate zapamtiti.

Spot je sniman u Gorancima, selu u blizini Pavinog rodnog Mostara. Prostor je to nebrušene ljepote, sljubljen s Pavinom glazbom i neukroćenim topotom konja. Za klavirom podno starog hrasta Pava pruža pogled do svih mjesta koja će dotaknuti njezina nova pjesma. “Pjesma i spot ispunili su sva moja očekivanja i jako sam sretna što sve na čemu smo radili mogu podijeliti sa svima vama”, rekla je za kraj Pava. Budite dobro, slušajte Pavu.

Fotografije: Jasmina Mihoč

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori