Pava predstavlja ‘Prve korake’ u Saxu: Nastupit će uz sjajan bend talentiranih glazbenika i goste iznenađenja

Pava predstavlja ‘Prve korake’ u Saxu: Nastupit će uz sjajan bend talentiranih glazbenika i goste iznenađenja

Jedna od najperspektivnijih mladih kantautorica nove generacije, Pava, predstavit će svoj album prvijenac, prigodnog naziva “Prvi koraci”, u Saxu, 13. listopada.

U prostoru gdje je glazba uvijek dobrodošla, Pava će nastupiti uz sjajan bend talentiranih glazbenika i goste iznenađenja. Izvest će već objavljene pjesme “Ponekad”“Budi mi dobro”“Dopusti mi”“Horizont” te aktualni hit “Slobodan”, koja je već nakon prvog tjedna emitiranja našla svoje mjesto pri vrhu HR TOP 40 liste najemitiranijih singlova. Ulazu Sax bit će slobodan, koncert će krenuti oko 20 sati, a link na Facebook event možete pronaći ovdje.

Mostarska kantautorica sa zagrebačkom adresom plijeni pažnju svojim vokalom, osmijehom, skromnošću, lirikom i glazbenom vještinom, a nastupima uživo zadobiva sve veću pozornost publike. Pava je pokupila brojne pohvale za svoj dosadašnji rad u kojem je surađivala s timom kvalitetnih glazbenika, a nema sumnje da će album “Prvi koraci” biti jedno od zapaženijih glazbenih izdanja ove godine. Nastupom uživo Pavina ekspresivnost će doći do izražaja, a na vama je da uživate u njezinim “Prvim koracima”. 

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori