Pavelov koncert iz Bukse: Poslušajte Penthouse Session

Pavelov koncert iz Bukse: Poslušajte Penthouse Session

Iz potrebe da predstave novi album ‘Ennui’ live svojoj publici, grupa Pavel je u jeku pandemije u proljeće i pred ljeto 2021. godine, kada se još nije znalo hoće li se moći svirati pred publikom uživo, uz pomoć Ministarstva kulture i natječaja ‘Za programe digitalne prilagodbe i kreiranje novih kulturnih i edukativnih sadržaja’, realizirala program ‘’Koncerti iz naše bukse’’.

U buksi Penthouse Studio, studiju Pavelovog gitarista Tonija Tkaleca, gdje inače imaju probe, snimili su koncert s pjesmama koje se nalaze na novom albumu Ennuiovjenčanom Porinima za najbolji album, najbolji pop album te najbolje likovno oblikovanje. Među pjesmama s novog albuma u sklopu koncerta iz bukse našle su se ‘Bijela jedra’, ‘Samo da jutro ne dočekam sama’, ‘Treba svirati bas’, ‘Dobri se zaborave’, a na repertoaru su se našli i neki od Pavelovih najvećih hitova – ‘Ljubav’‘Poslije nas’ i ‘Autentično osrednji’.

Imali smo veliku sreću da smo početkom ljeta unatoč svim okolnostima uspjeli odsvirati pet, šest koncerata pa smo tako unutar te mini turneje otišli i do Penthouse studija u Zagrebu snimiti jedan live session, hvala Toniju Tkalecu, našem gitaristi koji je sve snimio i umiksao i hvala Mariju Borščaku koji nas je ulovio objektivom, sve je “one take iz ruke”, nema šminke ni uljepšavanja. Nadamo se svirkama i ove jeseni, zime.

Aljoša Šerić

Za snimanje, mix i mastering audio dijela zaslužan je upravo Toni Tkalec, a Mario Borščak je zaslužan za video snimanje, montažu i režiju.

FOTO: Filip Gržinčić 

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori