Petar Grašo s pjesmom ‘Jel’ ti reka ‘ko’ u finalu Cesarice

Petar Grašo s pjesmom ‘Jel’ ti reka ‘ko’ u finalu Cesarice

Glasovanje za Hit prosinca je završilo i saznali smo i posljednji mjesečni hit iz 2021. godine koji ulazi u veliko finale nagrade Cesarica!

U konkurenciji za Hit prosinca bile su pjesme: “Čuvam misto” u izvedbi Marka Škugora, “Jel’ ti reka ‘ko” koju izvodi Petar Grašo, “Nova godina nije se dogodila” u izvedbi Vatre, “Pamtim” koju izvodi Nina Badrić te pjesma “Plači mila” u izvedbi Albine.

Za nagradu publike za hit godine nominirana je pjesma “Jel’ ti reka ‘ko” koji izvodi Petar Grašo.

Petar Grašo napokon je predstavio dugoočekivani singl “Jel’ ti reka ‘ko”. Radi se o  mediteranskoj baladi s upečatljivom Grašinom interpretacijom. Pjesma je nastala u studiju Tomislava Mrduljaša, glazbu potpisuje Tonči Huljić, a autori teksta su Vjekoslava Huljić i Petar Grašo.

Dali smo si vremena i dugo smo radili na osmišljavanju aranžmana pjesme “Jel’ ti reka ‘ko” jer nisam htio izgubiti tu emociju koja se dogodila kad mi je Tonči Huljić prvi put odsvirao pjesmu.

Grašo
Finalno glasovanje za Cesaricu – hit godine počinje danas, 7. siječnja.

Cesarica je nagrada publike za hit godine, a održava se već petu godinu zaredom. Utemeljitelj nagrade i nositelj projekta je Unison – Hrvatski glazbeni savez koji ovim projektom želi dodatno promovirati hrvatsku glazbu, odnosno hrvatske autore, izvođače i pjesme.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori