Petra Antolić povodom izlaska novog singla poručila: ‘Postoje situacije koje ne možemo kontrolirati, ali postoje dijelovi nas koje možemo’

Nakon objavljena tri singla i video spota za ‘Ti’, ‘Daleko’ i ‘U iščekivanju’, mlada glazbenica i kantautorica moćnog glasa Petra Antolić predstavlja svoj novi singl, čiji tekst potpisuje njena majka Verica Antolić. Pjesmu ‘Gdje najviše smo ljudi’ uglazbila je Petra Antolić, a aranžman i produkciju potpisuje Saša Miočić.

Na jedan intenzivan način osjećam nepravdu, ljudsku patnju i nemoć, a opet u svemu vidim mogućnost da uzmem sve što nosim u sebi i napravim korak dalje za sebe i za druge. Postoje situacije koje ne možemo kontrolirati, ali postoje dijelovi nas koje možemo. Možemo biti ono što jesmo, biti ljudi, dati ruku, uliti nadu, nekome možda biti spas. Želim da ova pjesma probudi nadu i snagu u ljudima, da svojom ljubavlju i ustrajnošću žive svoj san.

Petra

Za pjesmu ‘Gdje najviše smo ljudi’ predstavila je i video spot čiji scenarij potpisuje Petra zajedno s bratom Matijom Antolićem. Režiju, kameru i montažu potpisuje Velimir Dr. Oga Crljić, a video produkciju Matija Gečervić Khan.

”Mama je napisala još jedan tekst koji nosi svoju težinu, a ja sam je uglazbila onako kako sam osjećala da treba biti. Kada mi je Saša Miočić poslao prvu snimku aranžmana ja sam naprosto bila bez riječi jer je srž pjesme dobila oblik koji joj je bio potreban da zasja u punom sjaju.’’ 

Foto credit | Sabina Fučić 

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori