Petra Antolić s pjesmom ‘Dok sanjam nas’ prvi puta na Večerima dalmatinske šansone

Petra Antolić s pjesmom ‘Dok sanjam nas’ prvi puta na Večerima dalmatinske šansone

Iako u glazbenim vodama cijeli svoj život, pjevačicu izuzetnog glasa Petru Antolić, šira je javnost upoznala početkom godine debitantskim singlom u maniri gospela, pjesmom Ti. Iduća je bila pop soul pjesma Daleko kojom smo čuli još jednu dimenziju njezinog moćnog vokala.

Novi singl je pjesma Dok sanjam nas o kojoj Petra kaže: Na prvo slušanje bila je u mom srcu i znala sam da ću je pjevati s iznimnim zadovoljstvom. Zahvalna sam da ću je imati prilike predstaviti na 24. Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku, a ujedno i prvi puta nastupiti na festival.

Tekst, glazbu i aranžman ovaj put potpisuje Tvrtko Hrelec, član kreativnog tima s kojim je Petra ovaj put radila, a doznali smo I tko su ostali članovi: U videospotu su sa mnom divni glumci Karmen Sunčana Lovrić i Lovro Juraga, a suradnja sa Velimirom Crlićem (režišer, snimatelj i montažer spota) i Matijom Gečevićem Khanom (producent spota) nastavila se i na ovoj pjesmi. Kada sam pisala scenarij za videospot cilj mi je bio dočarati i nemir, i tugu, i sreću i nadanje ispremiješano u jednu priču, jedan trenutak, gdje san, bar na tren postaje stvarnost.

Prepustite se, uživajte u filmskom soundtracku i uhvatite taj tren, bar na kratko.

FOTO: Velimir Doktor Oga Crljić 

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori