Petrinjo, nisi sama: Mladi glazbenici objavili pjesmu u čast svim žrtvama razornog potresa

Petrinjo, nisi sama: Mladi glazbenici objavili pjesmu u čast svim žrtvama razornog potresa

Danas na El Musicante YouTube kanalu možete poslušati pjesmu Petrinjo, nisi sama napisanu u čast svim žrtvama i stradalima u razornom potresu od 6.2 po Richteru koji je zahvatio područje Sisačko-moslavačke županije.

Želimo da ova pjesma bude tračak nade i svjetlo za bolju budućnost svim ljudima koji su fizički, ali i psihički stradali u ovoj prirodnoj katastrofi. Pjesma je nastala kao naša reakcija na ove događaje i ovim putem želimo poručiti Petrinji i svim ostalim pogođenim krajevima da nisu sami i da bolji dani dolaze, poručili su mladi glazbenici iz Božićnog El benda.

Glazbu i tekst potpisuje Tomislav Šnidarić, a Karlo Gagulić i Danny Gucul iz Playbox Production režiju, snimanje i montažu spota.

U pjesmi su sudjelovali Božićni El bend & prijatelji: Valentina Ević (akustična gitara i vokal), Ivona Ević (klavijature i vokal), Patricija Runjak (bubanj), Petra Šnidarić (bas gitara), Bartol Kadić (akustična gitara), Kristina Petek (električna gitara), Valeria Zanuso (vokal), David Balint (vokal), Bernardica Curić (vokal). U zboru pjevaju i Karmela Babić, Klara Jurković, Kristina Petek, David Balint, Tomislav Šnidarić.

FOTO: Screeshot YouTube

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori