Pips Chips & Videoclips u garaži MSU-a

Pips Chips & Videoclips u garaži MSU-a

Pips Chips & Videoclips nastupit će u subotu 12. rujna u otvorenom prostoru garaže Muzeja suvremene umjetnosti (MSU) u Zagrebu, gdje će, pred limitiranom publikom od maksimalno 700 ljudi, izvoditi svoje najveće hitove.

ukratkost: 700 karata u prodaji od pon 3.8. tko je zadržao kartu za Šalatu, predoči je na prodajnom mjestu kupnje…

Objavljuje pipschips&videoclipsSubota, 1. kolovoza 2020.

Kako se ističe u najavi, nakon što su zbog pandemije koronavirusa otkazali veliki nastup koji se trebao održati 11. rujna na zagrebačkoj Šalati, kraj turbulentne 2020. godine ipak neće proći bez velikog koncerta Pipsa u Zagrebu.

U subotu 12, rujna, bend će nastupiti u u otvorenom prostoru garaže MSU-a u limitiranom kapacitetu od svega 700 ulaznica, pridržavajući se svih epidemiološkim pravila.

Prvi koncert u Novom Zagrebu nakon četiri godine

Na ovaj izuzetni susret u izuzetnom prostoru Pipsi će donijeti dugačak set najvećih hitova iz kompletne karijere. Bit će to ujedno njihov prvi koncert u Novom Zagrebu nakon četiri godine, kada su također svirali u MSU-u, ali na njegovu krovu.

Svi kupci koji su sačuvali ulaznicu za koncert Pipsa na Šalati pomaknut na 2021. ulaznice za ovu svirku mogu kupiti po cijeni od 70 kuna. Dovoljno je da na prodajnom mjestu pokažu ulaznicu za Šalatu i dobit će popust. Ukoliko su ulaznice za Šalatu pak kupili online trebaju na mail info@eventim.hr poslati barkod, te mogu također ostvariti popust na online kupovinu ulaznica za MSU.

Službena prodajna mjesta su:

  • Dirty Old Shop (Tratinska 18),
  • Rockmark (Berislavićeva 13),
  • Aquarius CD Shop (Varšavska 13),
  • Garica CBD shop (Primorska 1),
  • sva prodajna mjesta Eventima i online www.eventim.hr.

Veliki zagrebački koncert grupe Pips Chips & Videoclips prebačen je s 2020. na subotu 11. rujna 2021., dok mjesto ostaje isto – stadion Šalata. Riječ je o prvom solo nastupu Pipsa na ŠRC Šalati i najvećoj koncertnoj produkciji u povijesti benda, nakon što su u prosincu 2014. rasprodali malu dvoranu Doma sportova i nastupili pred više od četiri tisuće ljudi.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori