Pivovara Medvedgrad i Art Park organiziraju nezaboravan tulum

Pivovara Medvedgrad i Art Park organiziraju nezaboravan tulum

Kažu da nije dobro vraćati se u prošlost, nego gledati u budućnost, no neka prošla vremena bila su zaista sjajna i treba ih se sjećati i podsjećati. Jedno od njih je Zagreb sredinom prošlog stoljeća, u vrijeme kada je javno kupalište na Savi bilo pravi pravcati hit!

Osim zbog sunčanja i osvježenja od ljetnih vrućina, dolazilo se ovdje udvarati, klafrati i pokazati.

*Ljeto je u Parku i vraća vas u dobra, prošla vremena*Ljeto nam se ovaj tjedan ipak odlučilo vratiti u Zagreb i u Park!…

Objavljuje Pivovara MedvedgradČetvrtak, 30. srpnja 2020.

O ovom zanimljivom periodu u životu grada, priča i etiketa na pivu Ljeto u Zagrebu, kojim ćete se moći osvježiti u hladovini najljepšeg zagrebačkog parka – Art Parka u četvrtak, 30.7. na tematskom tulumu.

Pivovara Medvedgrad i Art Park pokušat će oživjeti upravo taj period u prošlosti našeg grada – glazbom, stajlingom i atmosferom. Osim finog, hladnog pivskog osvježenja, pripremaju i glazbeni vremeplov s najboljom glazbom 50-ih i 60-ih godina koju vam bira DJ Kuna, a za sve vas koji se posebno potrudite dočarati atmosferu tog razdoblja, tu su i super nagrade!

Nagrađuju vas u kategorijama: najbolji stajling i najbolji plesni par.

Najbolji stajling

Vaš doprinos ovom putovanju u prošlost bit će velik dođete li odjeveni u stilu 50-ih ili 60-ih, a nas će čekati težak zadatak da odaberemo najbolji stajling te večeri. Modne inovacije tog razdoblja u velikoj su upotrebi i dalje, pa preroštajte po ormarima svoji djedova, baka, roditelja, zbigecajte se, prošpancirajte po hladovini Art Parka i možda baš vi ponesete kući Ljeto u Zagrebu.

Najbolji plesni par

Obucite cipelice plesalice i pokažite što znate na plesnom podiju! Par koji za svoj ples dobije najveći pljesak od publike, osvojit će čestitke, divljenje, ali i super nagradu.

Zbigecajte se, pa na štrapacir u Art Park na Ribnjaku, u četvrtak, 30.7. od 20 sati!

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori