Počelo glasovanje za hit ožujka: Novih pet hitova u utrci za Cesaricu

Počelo glasovanje za hit ožujka: Novih pet hitova u utrci za Cesaricu

Pod motom ‘Moj glas za hit godine’ i druga pjesma nominirana je u finale izbora za hit godine. Pjesma Tick-Tock koju izvodi Albina, ovogodišnja predstavnica Hrvatske na Eurosongu 2021., ponijela je titulu Hita veljače i tako ušla u finale ovogodišnje nagrade publike. Pjesmu autorski potpisuju Branimir Mihaljević, Tihana Buklijaš Bakić i Max Cinnamon.

Utrka za Cesaricu se nastavlja, a u konkurenciji za novi mjesečni hit su pjesme:

Budi moja noć – Marko Kutlić

Sretan sam što nakon skoro godinu dana izlazim s novom pjesmom iza koje mogu stati glavom i bradom. Drago mi je da sam na njoj imao priliku surađivati s Damirom i Vjekoslavom. Pjesma je drugačija od onog što sam do sada radio jer sam još uvijek u potrazi za zvukom koji me najbolje opisuje. Sama pjesma govori o osjećaju koji je većina ljudi imala priliku jednom u životu osjetiti, a to je onaj osjećaj kad čezneš za nekim, a nemaš mu/joj to hrabrosti reći.

Marko Kutlić

Nema pravila – KUKU$

U ovim čudnim vremenima htjeli bi poručiti svima da uvijek ima nade i da nakon svake kiše dođe sunce. Vrijeme je da podsjetimo ljude na neke osnovne vrijednosti u životu. Lako se izgubiti u ovom sivilu velegrada, ali ne smijemo zaboraviti da ljubav nema pravila.

KUKU$

Ostani tajna moga života – Jure Brkljača

Jure Brkljača kazao je kako ima jaku vjeru u pjesmu Ostani tajna moga života hrabro istaknuvši da bi mogla postati i svojevrstan klasik, te da će svakako ostaviti pečat na njegovoj karijeri. 

Želim se zahvaliti Miroslavu Rusu kao i dirigentu Josipu Cvitanoviću na aranžmanu.

Jure Brkljača

Ovo je ljubav – Kameny feat. Vanna

Nakon što je napravio remix njenog hita Kad smo se voljeliVanna je prihvatila suradnju na još jednoj pjesmi s kojom je DJ Kameny najavio svoj album prvijenac jednostavno nazvan Album

Album je objavljen za Dan žena i zaista sam bio sretan zbog činjenice što ga je upravo Vanna i pjesma “Ovo je ljubav” najavila.

Kameny

Pepeo – Gina

‘Kako da si dozvolim da uzmem se i otplovim kad mislim da tonem prije nego zaronim?’ U jednom trenutku uspjela sam ovaj osjećaj pretvoriti u stihove, na koje je došla glazba u kojoj sam ostavila sve svoje emocije. Trebala mi je hrabrost da to podijelim s vama.

Gina Damjanović

Za predložene pjesme s liste za Hit ožujka publika može glasovati do petka, 23. travnja u ponoć, a glasovati se može online: putem Facebook stranice Cesarica m.me/cesaricaViber javnog profila Cesarice https://chats.viber.com/cesarica, te na službenoj stranici cesarica.org

Utemeljitelj nagrade Cesarica i nositelj projekta je Unison – Hrvatski glazbeni savez. Nagradu za hit 2020. godine osvojili su Zsa Zsa i Hiljson Mandela s pjesmom Ova ljubav koju autorski potpisuju Ante Pecotić, Bojan Šalamon Shalla i Ivan Hilje. Godinu prije toga nagrada je pripala Franki za pjesmu Sve dok sanjaš koju autorski potpisuju Branimir Mihaljević i Nenad Ninčević. Cesaricu za hit 2018. godine osvojio je Petar Grašo s pjesmom Ako te pitaju koju potpisuju Tonči i Vjekoslava Huljić, a prvu Cesaricu odnijela je Nina Badrić s pjesmom Dani i godine autora Nine Badrić i Predraga Martinjaka.

Tko će biti dobitnik Cesarice 2021. saznati ćemo na završnoj svečanosti pete dodjele nagrade Cesarica koja će se održati u siječnju 2022.

FOTO: PROMO

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori