fbpx

Pocket palma: Gosti treće epizode YouTube showa Tronožac

Pocket palma: Gosti treće epizode YouTube showa Tronožac

Anja Papa i Luka Vidović iz synth-pop dua Pocket Palma gosti su treće epizode YouTube showa Tronožac. Ako očekujete da je u intervjuu otkriveno kada će pocket palma imati idući koncert, da je razotkrivena neka mračna tajna o njima ili senzacija koja će osvanuti na naslovnicama svih portala – definitivno ste u krivu. 

Možda nisu otkrivene sočne pikanterije, ali su zato Anja i Luka bili spremni odgovoriti na luda pitanja i otkriti zabavne detalje o sebi. Tako su na pitanje “koju bi životinju imali uz sebe da ste superheroj?” kao iz puške ispalili odgovore “zeko” i “leteći kit”. Posebno su se raspričali o svojim simpatijama iz dana kada su bili klinci pa su tako spomenuli Petra Grašu, Michaela Jacksona, Britney Spears i mnoge druge. 

Mi jako nesnobovski gledamo na glazbu i ljudima to zna biti čudno

Voditeljica Tronošca Ivona Lenard dotaknula se u razgovoru s Anjom i Lukom iz Džepne Palme i unpopular opiniona u ovim vremenima. Anja je poentirala kako je danas teško detektirati unpopular opinion zbog društvenih mreža, no da ipak postoji ono nešto čime uzburkaju razgovore s nekim ljudima. “Mi jako nesnobovski gledamo na glazbu i ljudima to zna biti čudno. Nama je tak svejedno o kojem se žanru radi i tak nam je svejedno tko šta radi, ak se to nekom sviđa super, ak ne ne. Ljudi obično kažu da je to sve loše i nekvalitetno, na što mi kažemo nek bude, i šta sad”, rekla je Anja. “Meni bi bilo najdraže da slušam cajke samo da mogu šokirati snobiće. Nek sluša tko kaj hoće”, nadovezao se Luka.

Dakako, to nisu bile jedine teme u trećoj epizode Tronošca. Anja i Luka otkrili su kako bi izgledao njihov drag show da imaju novaca i vremena za pokretanje jednog, raspričali se o svojim najdražim likovima iz serije “Stranger Things”, glumili su life-coacheve i raspričali se o svemu i svačemu – samo ne o svojoj glazbi. Upravo to je i nit vodilja Tronošca – odmoriti mozak od tema koje nam se nameću i pričati o zabavnim glupostima koje će sve namamiti na smijeh. 

Ako želiš čuti o čemu je još Ivona pričala s Anjom i Lukom iz pocket palme, klikni na treću epizodu Tronošca i zabavi se!

O Tronošcu

U slučaju da niste čuli za Tronožac (anti)show, riječ je o novom YouTube kanalu na kojem ćete gledati intervjue s muzičarima. Ok, na prvu ne zvuči nimalo inovativno, ali čim kliknete na neki od intervjua, bit će vam jasno da su ovi intervjui sve, ali samo ne suhoparni i predvidljivi. Predvidljivost se ubija pitanjima koji su kombinacija leksikon-pitanja te suludih hipotetskih pitanja kakva ne očekuješ iz usta trijezne osobe. 

Pored toga, u ovim intervjuima nećete naletjeti na pitanja poput “kada će idući koncert” ili “što te inspiriralo za novi album. Servisne informacije autorice showa prepuštaju drugima, njima je bitnije iz muzičara izvući čim više zezancija koja svima uvijek dobro dođe. Ludim pitanjima Tronožac show nudi platformu na kojoj se muzičari mogu zabaviti te predstaviti u drugačijem svjetlu. 

Dok se svi i dalje prilagođavamo “novom normalnom” u doba pandemije te iščekujemo povratak koliko toliko “starog normalnog”, voditeljica i producentica Tronošca Ivona Lenard te videografkinja Ana Paić za dobro raspoloženje preporučuju Tronožac show koji nudi “novo nenormalno”. 

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 25.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *