Polaridi sanjivim singlom ‘Kad si tu’ najavljuju album prvijenac

Polaridi sanjivim singlom ‘Kad si tu’ najavljuju album prvijenac

Polaridi su nastali početkom 2020. godine kada su Višeslav Šošić i Sven Pavlović svoju strast prema glazbi i stvaranju, pretočili u prvu pjesmu. Tada počinje njihovo zajedničko glazbeno putovanje koje je dosada iznjedrilo tri singla Hej bejbe, Kratki pogledi i Soba. Videospot za pjesmu Soba kojeg je animirala Laura Martinović ušao je u službeno natjecanje hrvatskog filma na Animafestu.

S pjesmom „Kad si tu“ najavljujemo izlazak našeg albuma prvijenca na kojem će se nalaziti dosad objavljeni singlovi i tri potpuno nove pjesme. Sven i ja smo si zadali rok do jeseni te se nadamo da ćemo u tome i uspjeti.

Višeslav Šošić

Tekst i glazbu potpisuje Višeslav Šošić, koji je ujedno i vokal i gitarist, dok je Sven Pavlović pjesmu producirao i odsvirao bubnjeve, bas, perkusije i synth. Pjesmu je svojim glasom upotpunila Lidija Dokuzović (Afion). Singl Kad si tu sniman je u tonskom studiju Sunday Studios, a miks i mastering potpisuje Jelenko Hodak, Studio Green Hill.

Spot je snimljen na lokaciji nikad dovršene bolnice u Blatu u Zagrebu

Umjetnički direktor i koreograf je Mario Jukić koji je zajedno s Tamarom Masnjak i plesao u videu koji prati novi singl. Producentska kuća BeArt zaslužna je za produkciju.

Pjesma Kad si tu u izdanju izdavačke kuće Basic & Rough dostupna je putem svih digitalnih glazbenih platformi.

FOTO: Vid Begić

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori