Ponovno na sceni nakon 6 godina: Prezzident predstavlja pjesmu ‘Ti si ta’

Ponovno na sceni nakon 6 godina: Prezzident predstavlja pjesmu ‘Ti si ta’

Nakon dulje stanke, bend Prezzident izlazi s novim singlom. Bend kojemu nije navika ulaziti u standardne glazbene okvire i ovaj put iznenađuje svojom osebujnošću i pravom rock energijom u pjesmi Ti si ta.

Ti si ta će se naći i na nadolazećem albumu koji bi trebao izaći na jesen 2021. Pjesma je nastala u Glazbenoj kući na jednom od brojnih sessiona koje je bend konzumirao. Upravo tako napisana djela imaju posebnu težinu, jer su nastale uživo, spajanjem više različitih osobnosti i ideja.

Tekst pjesme potpisuje Ivan Soldo, a glazbu potpisuju svi članovi benda (Luka Maričić, Petar Lisjak, Luka Banić, Vedran Dakić i Ivan Soldo). Postava benda bitno je izmjenjena od posljednjeg singla Kut koji je izašao 2015.  Materijalu se posvetilo puno vremena isključivo zbog zadovoljavanja glazbenih apetita koji u ovom slučaju nisu bili mali. Ti si ta je pjesma koju je miksao Emil Bišćan, a mastering je napravio Leo Anđelković.

Kadrove videospota, režiju i montažu potpisuje Dinko Čvorić – Doringo u kojem ostavlja svoj jedinstveni autorski pečat. Spot je premijerno predstavljen 27.04. u emisiji PopRock na hrvatskoj nacionalnoj televiziji.

FOTO: ScreenShot

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori