Popularni britanski producent Tom Martin i Wzolf imaju novi chill-house hit 

Popularni britanski producent Tom Martin i Wzolf imaju novi chill-house hit 

Wzolf, poznatiji kao Karlo Vudrić, u travnju je objavio svoj prvi singl na engleskom jeziku “3AM”. Nakon uspješnih projekata Madre Badessa i Misa Mediterana s legendarnim Tončijem Huljićem, Karlo Vudrić odlučio je zaokrenuti kormilo.

Balada koja je nastajala u sitnim noćnim satima istaknula se zahvaljujući Karlovim vrhunskim vokalnim sposobnostima i prepoznatljivoj boji glasa uz pratnju osjećajne gitare, ali i raskošnog orkestra. Tom prilikom Karlo je izjavio kako se pjesma već duže vrijeme marinirala u ladici s idejama, a njezin tekst proizašao je iz nemoći i čiste emocije.

Dogodile su mi se brojne nedoumice, javila su mi se mnoga pitanja: kojim putem krenuti, što napraviti? Došla je kao svojevrsni kasni wake-up call za pokretanje i pomicanje granica, a ujedno je bila izlazak ne toliko iz komfor zone, koliko iz zone čekanja.

S Martinom su surađivali i velikani poput Guette i Tiësta

Sada singl prvijenac “3AM” dobiva sasvim novo ruho zahvaljujući producentskoj palici iskusnog Britanca Toma Martina koji je surađivao s velikanima poput Davida Guette i Tiësta. Moćna balada ga je dojmila na prvo slušanje zahvaljujući Wzolfovima vrhunskim vokalnim sposobnostima i prepoznatljivoj boji glasa. U svojoj remix verziji pjesme Tom je odjenuo impresivnu baladu u poletnije chill house ruho, bez da naruši emociju Wzolfovog glasa i teksta. Rezultat je uistinu vrhunski dance hit savršen za opuštajuće trenutke.

Drago mi je da je Tom Martin prepoznao pjesmu i ovim remixom u nju unio dodatnu dozu svježine, ali i pogled iz sasvim druge perspektive koja se i dalje ambijentalno stapa s porukom pjesme. Nadam se da će slušatelji objeručke prigrliti remix kao što su prigrlili i originalnu verziju pjesme.

Wzolf

Spot je sniman u čarobnom starom gradu Trogira te na predivnim obalama u okolici pod direktorskom i snimateljskom palicom Vatroslava Divića. Zapaženu ulogu u spotu uz Wzolfa ostvarila je i Sara Šimić te su zajedno savršeno dočarali osjećajne stihove.

Balada ‘3AM’ već je osvojila brojne slušatelje

Podsjetimo, Wzolf, iza kojeg stoji Karlo Vudrić rođen je 1993. godine u Okrugu Gornjem u glazbenom i kreativnom obiteljskom okruženju. Njegov prvi susret s glazbom bio je 2007. godine kada je krenuo svirati mandolinu u lokalnom orkestru. 2014. godine se krenuo i vokalno izražavati, a već sljedeće godine se pojavljuje u Voice Hrvatska gdje unatoč pohvalama žirija ne nastavlja dalje. 2017. iskušao je sreću u RTL Zvijezde emisije gdje dolazi u prvih 20 natjecatelja. Nakon uspješnih projekata Madre Badessa i Misa Mediterana s legendarnim Tončijem Huljićem, Karlo se odlučuje na veliki zaokret u karijeri te kreira Wzolfa. Njegov singl prvijenac na engleskom jeziku “3AM” očarao je publiku zahvaljujući osjećajnom tekstom i nevjerojatnoj boji glasa.

Novi singl “3AM (UK Mix)” slušajte na svim streaming servisima. Za više informacija, Wzolfa pratite na njegovom službenom Instagram i TikTok profilu.

FOTO. Vatroslav Divić

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori