Poslastica za najmlađe: Hvaljena dječja predstava ‘I drvo je bilo sretno’ prvi put u sklopu Ljetnih noći Teatra EXIT

Poslastica za najmlađe: Hvaljena dječja predstava ‘I drvo je bilo sretno’ prvi put u sklopu Ljetnih noći Teatra EXIT

Prvi puta u sklopu Ljetnih noći Teatra EXIT bit će izvedena i jutarnja predstava za najmlađe. Nagrađivanu i hvaljenu predstavu I drvo je bilo sretno u režiji Renea Medvešeka možete pogledati 9. i 16. srpnja u 10h u Centru mladih Ribnjak. Predstava I drvo je bilo sretno od svoje premijere 2003. godine oduševljava sve generacije svojom inovativnom i maštovitom izvedbom i porukom koju će djeca, ali i odrasli, pamtiti još dugo nakon odgledane predstave. Ulaznice možete kupiti online na www.ulaznice.hr ili, uz prethodnu rezervaciju, na blagajni Centra mladih Ribnjak (Park Ribnjak 1) sat vremena prije izvedbe. 

Autorski tim

Režija: Rene Medvešek

Glazbu skladao: Krešimir Seletković

Izvođači – glazbenici/glumci: Davorka Horvat, Goran Jurković, Ivan Kovačić,

              Ivan Pavić, Damir Horvat

Scenski pokret: Jasna Čižmek Tarbuk

Kostimografija: Martina Karla Franić

Lutke: Tihana Mikša Perković

O prdstavi

Vijesti u zadnju minutu…

Danas je na rubu parka, iza onih zgrada što naslanjaju se jadna na drugu, stigao brzojav nerazumljivog sadržaja: Jeste li znali da je drvo korijenjem povezano sa Zemljinim srcem? Da je krošnjom povezano s nebom i zvijezdama? Ali i da je jedno Drvo vezano uz jednog Dječaka?

Kakvo je to drvo, pitate se? Nije ono ni po čemu neobično, ne razlikuje se od svoje drvovske braće i sestara. I ono pupa, njiše granama, sagiba se pred vjetrom i kišom, govori, pjeva, svira, a ponekad od veselja zatreperi rubovima listova ili mu se kora namreška pod teretom zabrinutih misli. Jer Drvo voli voljeti. Ukratko, želi baš sve kao i ostalo drveće. Pa tako i da bude voljeno. A kakav je taj dječak? O njemu ne znamo mnogo. Kažu da je i malen i velik… Željeli biste znati više? Onda je vrijeme da se krene na rub parka, s ovim brzojavom u ruci. Treba samo puhnuti prašinu i lišće s panja što tamo stoji. I čeka.

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori