Poslušajte ‘Sedam priča o Božiću’ Božićnog El benda!

Poslušajte ‘Sedam priča o Božiću’ Božićnog El benda!

Božićni El bend sastav je koji broji šest mladih glazbenika – 5 studentica i 1 studenta. S radom su krenuli 2018. g. još kao srednjoškolci u glazbenoj školi El Musicante te su svake godine objavili po jednu autorsku božićnu pjesmu. Tako su do sada objavljena tri singla (“Božićna himna”, “Mala božićna pjesma”, “Sanjala sam Božić”), a ove godine bend izdaje i svoj prvi božićni album na kojemu će se osim prethodne tri pjesme, naći još četiri nove!

“Sedam priča o Božiću” autorski je album Božićnog El benda snimljen u zagrebačkom Soundbrick studiju. Sviranje i pjevanje u potpunosti su odradili ovi mladi glazbenici – studenti, a kako bi uspješno pokrili velike troškove snimanja i miksanja, pokrenuli su i svoju crowdfunding kampanju koja još uvijek prima donacije! 

Za najnoviji singl, “Badnja noć”, snimljen je i spot u kojem su osim benda glumili i prijatelji vršnjaci te ga je snimao i režirao Karlo Gagulić, student filma. Osim Božićnog El benda, ovaj su singl upotpunili i pjevači Zbora mladih Maranatha. Spot i cijeli album možete preslušati u nastavku!

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori