Povedi Terezu Kesoviju u kazalište i pomozi bolnici u Petrinji

Povedi Terezu Kesoviju u kazalište i pomozi bolnici u Petrinji

Počela je humanitarna akcija Kazalište sa srcem kojom Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu u partnerstvu s Hrvatskom lutrijom i 20 osoba iz javnog života, pomaže u popravku bolničkih uređaja bolnice u Petrinji.

Od 1. ožujka svakoga dana na Facebook stranici Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu svi zainteresirani moći će licitirati za jednu od 20 poznatih osoba. Osoba koja u roku od 24 sata ponudi najvišu cijenu te iznos uplati na poseban žiro račun, tu će osobu izvesti 25. ožujka na predstavu Revizor u režiji Sergeja Potapova po Gogoljevoj drami.

Do sutra ujutro traje aukcija za društvo Tereze Kesovije s početnom cijenom od 53 kune.

Neopisiv je osjećaj i ogromno zadovoljstvo kada usrećite drugog čovjeka. Dobro je činiti dobro, rekla je Tereza Kesovija na nedavnoj konferenciji za medije objašnjavajući zašto je pristala sudjelovati u humanitarnoj akciji Kazalište sa srcem. O tome i ostalim temama u jednoj od loži HNK u Zagrebu 25. ožujka na predstavi Revizor moći ćete popričati sa ovom pjevačkom divom ako ponudite za njezino društvo najveću svotu i uplatite na poseban račun za pomoć bolnici u Petrinji.

IBAN posebnog računa:

Privredna banka Zagreb

HR1723400091511121116,

SWIFT CODE: PBZGHR2X

Na žiro račun možete uplatiti donacije bez obzira sudjelujete li u aukciji ili ne.

FOTO: Mara Bratoš

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori