Povodom Zagorkina rođendana i Dana žena, ovog vikenda pridružite se Purgerici na besplatnim tematskim turama

Povodom Zagorkina rođendana i Dana žena, ovog vikenda pridružite se Purgerici na besplatnim tematskim turama

Gdje vas to jedna moderna kontesa Nera, inspirirana neobičnim ženskim glasovima, vodi ovog vikenda? U zajedničko obilježavanje rođendana naše genijalne Zagorke i Dana žena!

Nova tematska tura: Nerina priča

Datumi: 6.3. u 18 sati i 7.3. u 17 sati.
Mjesto: Zdenac života (obje ture).

Riječ, dvije o turi: U čast Zagorkinog rođendana i Dana žena, ove subote i nedjelje, pridružite se jednoj sasvim modernoj varijanti kontese Nere, u ulozi pripovjedačice koja priče neobičnih, “malih”, a snažnih i drugačijih žena, pretvara u svoju, ali i vašu priču. U priču koja živi i diše na ulicama našeg grada, ali koja je možda nešto suptilnija, nevidljivija, ali ništa manje čarobna, šarmantna, opasna, poduzetna, izumiteljska, pionirska, kreativna i…ženska.

Napisana na stranicama romana da bi bila drugačija, sada baš ta, drugačija Nera, želi pronaći one koje su bile drugačije, sve one “Nere”, znane i neznane, koje imate u blizini, ali i one kraj čijih tragova možda često šetate, ali ne obraćate pažnju na njih. Pridružite se modernoj pripovjedačici, i pomozite joj da brojnim “Nerama” oživimo glasove u srcu našeg grada!

Rezervacija i napomene

Rezervacija je OBAVEZNA, a broj mjesta je OGRANIČEN. Rezervacije možete potvrditi pozivom ili porukom na: 0916363661 ili e-mailom na: purgerica@yahoo.com.

Prosim lepo, ako mi tipkate, napišite vaše cijenjeno ime i prezime, DATUM ture, te broj špancirantica i španciranata koje vodite sa sobom. Ture su isključivo na OTVORENOM prostoru, jer virusi nisu nikako dobrodošli. Ture nikako nisu samo za dame, već su i dragi kavaliri itekako dobrodošli! Španciranti s 4 šape su jako dragi i voljeni, pa slobodno povedite i njih!

Purgerica

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori