Predstavljamo headlinere CMC 200 Slavonija festa: Neno Belan & Fiumens, Vlatko Stefanovski, Pips, Chips & Videoclips

Predstavljamo headlinere CMC 200 Slavonija festa: Neno Belan & Fiumens, Vlatko Stefanovski, Pips, Chips & Videoclips

Neno Belan & Fiumens ponovno dolaze raspjevati Brodsku publiku na CMC 200 Slavonija festu

Jedni od headlinera ovogodišnjeg CMC 200 Slavonija festa, Neno Belan & Fiumens, ove su godine već nastupali u Slavonskom Brodu i raduju se ponovnom izlasku pred slavonsku publiku, uz koju će nastaviti sa slavljem svoje 25. godišnjice zajedničkog djelovanja na glazbenoj sceni.

Publika će imati prilike uživati u presjeku hitova iz dugogodišnje karijere Nene Belana, kao i u premijernoj izvedbi pjesme “Jube moja znaj” koja je nekoliko tjedana za redom zadržala svoje mjesto na top listi hrvatskih radija. Zbog odlične reakcije publike tijekom posljednjeg koncerta, Belan se veseli ponovnom predstavljanju slavonskoj publici, kao i druženju s kolegama.

“Moj zadnji nastup u Slavoniji ujedno je i moj zadnji nastup u Slavonskom Brodu, početkom travnja. Bilo je odlično, sjećam se super reakcije publike i to lijepo iskustvo nosim u sebi. Zbog toga se i radujem povratku pred fantastičnu publiku. Tamo, naravno, ne dolazim bez gitare, mikrofona i trzalice”, najavio je Neno Belan.

Neno Belan & Fiumens će zasigurno pjesmama “Rijeka snova”“Sunčan dan”“Ponoćna zvona” i “Oceani ljubavi” razveseliti publiku koja će se ove subote okupiti u Tvrđavi Brod.

Vlatko Stefanovski uz sina Jana Stefanovskog izvodi presjek najvećih hitova

Najbolji gitarist naših prostora svjetskog ugleda, Vlatko Stefanovski, nastupit će na velikoj pozornici CMC 200 Slavonija Festa. Stefanovskog će, kao i na većini njegovih koncerata posljednje dvije godine, pratiti mlada ritam sekcija koju čine njegov sin, Jan Stefanovski, na bubnjevima te Ivan Kukić na basu.

Moćni trio predstavit će posljednji album “Taftalidze Shuffle”, a izvest će i neke starije, dobro poznate hitove koji su krajem prošle godine objavljeni i na izdanju “Greatest hits Collection”. Vlatko Stefanovski već je nastupio u Slavoniji prije mjesec dana s dobrim prijateljem i suradnikom Miroslavom Tadićem s kojim surađuje još od kraja devedesetih pa mu slavonska publika nije strana.

“Sviramo, u odličnoj smo formi, imali smo puno koncerata i jedva čekam da zasviramo i obratimo se publici na CMC 200 Slavonija festu. U zadnjih nekoliko mjeseci sam samo putovao, svirao i pokušavao da svaki koncert ima nešto unikatno tako da ljudi uvijek dobiju neki emocionalni suvenir koji će im kasnije nešto značiti”, rekao je Stefanovski.

Bez obzira na to koliko koncerata Vlatko Stefanovski odsvirao, publika zna da ju očekuje jedinstveni koncertni spektakl. Kako to radi jedan od najboljih europskih gitarista provjerit će svi koji će se ove subotnje večeri okupiti u fantastičnom ambijentu Tvrđave Brod.

Pips, Chips & Videoclips slavi 30 godina na ovogodišnjem CMC 200 Slavonija festu

Na CMC 200 Slavonija festu veliki koncert održat će i stilski raznovrsan i tematski provokativan zagrebački rock bend Pips, Chips & Videoclips. Pipsi ovo ljeto sviraju po cijeloj Hrvatskoj, a prije velikog koncerta na Šalati nastupiti će na velikoj pozornici u Slavonskom Brodu. “Gume na Kotačima”“Narko”“Dan, mrak”“Bi li ili ne bi”“Htio bi da me voliš”, “Bog” i “Poštar lakog sna” samo su neke od pjesama koje vjernu publiku ovog benda povezuju na poseban način. 

“Od rujna prošle godine većinom se studijski bavimo pjesmama. Vratili su nam se neki dečki kojih godinama nije bilo u bendu, imamo jednu lijepu sinergiju i putovanja su nam zabavnija. Mislim da su nam najbolji koncerti oni koje odradimo bez razmišljanja, jer kad puno razmišljaš nije dobro. Tako da je moja želja da dođem s Pipsima u Slavonski Brod bez puno kalkuliranja”, rekao je frontmen benda, Dubravko Ivaniš Ripper.

Njihov koncert na zagrebačkoj Šalati, 10. rujna, će sasvim sigurno biti veličanstven, a fantastičan nastup očekuje nas i u subotu na CMC 200 Slavonija festu u Tvrđavi Brod.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori