Predstavljamo izvođače CMC 200 Slavonija festa: Bang Bang, CODE 369

Predstavljamo izvođače CMC 200 Slavonija festa: Bang Bang, CODE 369

Ovogodišnje izdanje festivala pop i rock glazbe vraća se 27. kolovoza u prekrasnu, novouređenu Tvrđavu Brod u Slavonskom Brodu, a s njime se na istu lokaciju u još boljem raspoloženju vraća i popularni sastav! Glazbeni tulum može početi dolaskom benda Bang Bang koji je već gostovao na CMC 200 festivalu. Za tu priliku osmislili su repertoar brzih pjesama za koje vjeruju da će se posebno svidjeti gostoljubivoj slavonskoj publici.

“Ono što nas nekako veže za CMC 200 Slavonija fest je odlična publika. Organizacija je fenomenalna, a pozornica je svojom veličinom za nas izvođače izazov jer prenosi energiju benda. Tu se točno vidi zna li bend funkcionirati pred velikom publikom i zna li poslati poruku, to je veliki izazov. Ne doživljavamo to kao nastup na festivalu nego kao jedno druženje bendova međusobno i sa publikom”, rekla je Lara Antić, pjevačica benda.

Osim svom nastupu, raduju se i nastupima svojih kolega i predstavljanju novih pjesama koje su izašle u periodu kada ih nisu mogli uživo predstaviti publici. Bend Bang Bang ove godine u rujnu obilježava deset godina postojanja što će zasladiti i nastupom na CMC 200 Slavonija festu. Ljeto im je ispunjeno svirkama, a pripremaju i veliki obljetnički koncert na jesen. Nastup u Slavonskom Brodu bit će savršena uvertira u sve ono što ih čeka do kraja godine, a za sve koji dođu u Slavonski brod bit će to prava glazbena “Terapija”.

CODE 369 debitiraju na festivalskoj pozornici u Tvrđavi Brod

Regionalne festivalske i glazbene boje ove godine na CMC 200 Slavonija festubrani makedonski bend zanimljiva naziva CODE 369. Ekipa iskusnih glazbenika pod tim je imenom okupljena 2020. godine, a na pragu su objavljivanja svog albuma prvijenca „Stages of Love“. Do sada su objavili dva singla s ovog englesko – makedonskog izdanja, „Ostani do kraj“ i „Butterflies“. 

“Dobivamo zaista lijepe reakcije publike na naše pjesme, vole ono što mi skladamo i primili su našu glazbu kao svoju. Uživaju slušajući nas i to je za nas najdraža nagrada”, rekla je pjevačica benda, Irena Dimovska. 

CODE 369 u svojoj glazbi kombinira elemente funka, jazza i klasičnih instrumentalizacija kojima obogaćuju prepoznatljivu bazu rocka i popa. Nastupom na festivalskoj pozornici moći će na licu mjesta provjeriti kako glazbeno diše slavonska publika.

“Na naše veliko zadovoljstvo, radujemo se tom nastupu i jedva čekamo da vam opet dođemo u Hrvatsku. Čeka nas još par festivala, a veseli nas glazbena suradnja s Croatiom Records i skladanje novih pjesama. Nadamo se da će našu glazbu prepoznati šira publika i da ćemo doprijeti do srca svih”, najavila je Irena i nastup na velikoj pozornici u Tvrđavi Brod.

Osim rockerskih i pop nota glavne festivalske večeri 27. kolovoza, ovogodišnji CMC 200 Slavonija Fest donosi i CMC party večer prije, gdje će publiku zabavljati poznata imena zabavne glazbe. Više o tome što će se sve događati u Brodu, donosimo idućeg tjedna. 

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori