Pregršt smijeha, emocija i zabave čeka vas u Teatru EXIT: Evo što sve možete pogledati

Pregršt smijeha, emocija i zabave čeka vas u Teatru EXIT: Evo što sve možete pogledati

U Teatru i Studiju EXIT u ovome tjednu čeka vas pregršt smijeha, emocija i zabave, a želimo da nam takva bude i 2022. godina.

Siječanjski program otvaramo novom predstavom ‘‘MALA ČUDA” koja je oduševila kritiku, ali i publiku čemu svjedoče izvedbe koje su rasporedane od premijere. ”MALA ČUDA” autorski je projekt glumice Sanje Milardović koji će vam otkriti od kakvih je čuda sazdana naša svakodnevica, a na rasporedu je u četvrtak 20. i u petak 21.1. u 19h u Studiju EXIT u Gundulićevoj 37/1

U Teatru EXIT u Ilici 208 u četvrtak 20.1. u 20h zabavite se na hit predstavi ”FEŠTA”. Radi se o autorskom projektu dvoje mladih glumaca Josipe Anković i Josipa Ledine koji, osim što potpisuju tekst i režiju, ujedno igraju glavne uloge mladog bračnog para koji će vas kao svoje rođake, prijatelje, kumove i poslovne partnere dočekati na proslavi svoje 5. godišnjice braka na kojoj će vam otkriti baš sve o svojoj vezi.

U petak 21.1. na rasporedu je kultna predstava ”KAKO MISLIŠ MENE NEMA?! za koju trenutno ulaznica više nema. U subotu 22.1., također u Teatru EXIT, možete pogledati predstavu ”PLUĆA” koja se u studenome 2021. sa Međunarodog festivala glumca u Nikšiću vratila sa sedmom nagradom po redu; Grand Prix za najbolju žensku ulogu koji je pripao Jadranki Đokić. Uz Jadranku Đokić, u ovoj duhovitoj i emotivnoj drami koja progovara o ljubavi i ekologiji, igra i Amar Bukvić.

Ulaznice su dostupne na blagajni Teatra EXIT (Ilica 208) 20., 21. i 22.1. od 18 do 20h. Ulaznice za predstavu ”MALA ČUDA” dostupne su i na dan izvedbe u Studiju EXIT od 18 do 19h, gdje je moguće isključivo gotovinsko plaćanje.

FOTO: PROMO

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori