Premijerna izvedba intrigantne predstave o kojoj će se još dugo pričati

Premijerna izvedba intrigantne predstave o kojoj će se još dugo pričati

Lisinski Atrium ugostio je jedinstvenu kazališnu poslasticu pod nazivom ‘Tesla – prilagođavanje anđela’ u izvedbi izvrsnog glumačkog dvojca koji čine Vladimir Posavec Tušek i Momčilo Otašević.

Nakon dvije izvedbe koje su upriličene jučer u predvorju Lisinskog, zagrebačka publika imat će prilike pogledati još jednu 15. lipnja, na otvorenoj pozornici Lisinskog.

Napetu priču o zadnjem satu života Nikole Tesle režirao je Vladimir Posavec Tušek, kazališni, televizijski i filmski glumac koji je u bogatoj glumačkoj karijeri dosada ostvario preko 70 uloga. Kazališnoj publici predstavio se brojnim naslovnim ulogama, a široj publici poznat je po ulogama u TV serijama Kud puklo da puklo, Crno-bijeli svijet, Drugo ime ljubavi.

Postoje predstave i uloge toliko upečatljive i snažne da te kao glumca jednostavno preuzmu. Takav je “Tesla” kojeg dišemo i živimo mjesecima i vrijedi svake utrošene minute. Teslina ličnost dovoljno je markantna sama za sebe, a usredotočiti se na sam tajanstveni kraj ovog velikog života posebna je čar. Momčilo i ja jako smo sretni što je predstava “Tesla – prilagođavanje anđela” svoj put započela pred zagrebačkom publikom baš u Lisinskom. Lijepo je bilo vidjeti kako se publika pozitivno iznenadila ovime što smo im pripremili.

Vladimir Posavec Tušek

Jako me raduje da sam konačno i ja zaigrao u Lisinskom pred zagrebačkom publikom. Bio je to naš prvi susret i vjerujem da smo ispunili njihova očekivanja! izjavio je višestruko nagrađivani kazališni, filmski i televizijski glumac Momčilo Otašević, koji u predstavi igra tajanstvenog gospodina Smitha.

Ulaznice za izvedbu 15. lipnja dostupne su na blagajnama Lisinskog i na www.lisinski.hr.

FOTO: Tomislav Jagar

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori