Priključite se besplatnim online edukacijama za unaprjeđenje prodaje i poslovanja ovog travnja u Konekti

Priključite se besplatnim online edukacijama za unaprjeđenje prodaje i poslovanja ovog travnja u Konekti

Ako ste vlasnik/ca biznisa i želite unaprijediti poslovanje, povećati vidljivost i prodaju, napraviti poslovni zaokret ili pak povećati svoju motivaciju svog radnog tima kako bi postigli bolje poslovne rezultate, Marina Kolar, stručnjakinja za razvoj uspješnih biznisa i brendova za vas priprema čak 3 besplatne edukacije u travnju u Konekti.

1. Kako unaprijediti prodaju? – petak, 16.4. od 18 do 19 sati

Ako ste vlasnik/ica ste obrta, tvrtke ili freelancer i ne prodajete dovoljno, ako ne znate prodavati, ne volite prodavati ili nemate efikasnu prodajnu strategiju – vaš biznis će imati problem, a s njim i vi.
“Corona razdoblje” je izazovno, no ne opravdavajmo se time predugo jer i dalje je moguće poslovati bolje i prodavati više, ako znamo kako.


Na online edukaciji ćete naučiti zbog čega ne prodajete dovoljno, 5 efikasnih principa prodaje kao i koja aktivnost će vam uvijek funkcionirati u povećanju prodaje, bez obzira na to koliko se algoritmi i opcije mijenjali.

Edukaciju provodi: Marina Kolar, stručnjakinja za razvoj uspješnih biznisa i brendova s 19 godina iskustva. Kroz edukacije i savjetovanja pomaže poduzetnicima i ambicioznim pojedincima izgraditi uspješan, smislen i profitabilan biznis kroz programe: Pokreni pravi posao, Stvori svoj brend i online Akademiju “Izgradi uspješan biznis”.

Sudjelovanje je besplatno, broj sudionika je ograničen, prijave su obavezne na  https://bit.ly/kako_povecati_prodaju16_4

2. Kako napraviti poslovni zaokret? – utorak 20.4. od 19 do 20 sati

U Instagram live edukaciji “Poduzetne priče” ugostit ću Suzanu Kolarić, aroma&hipno terapeut (Amigdala aromaterapija). Kao osoba koja je s 46 godina zatvorila obiteljski obrt kako bi pokrenula svoj posao iz snova i sama je prošla mnoge dvojbe oko toga kada i kako napraviti životni/poslovni zaokret.

Nakon samo 2 godine poslovanja upravo je napravila još jedan poslovni zaokret zbog čega posluje puno uspješnije, a s nama će osim naučenih lekcija podijeliti i savjete kako si možemo olakšati donošenje ovako važne životne odluke, što kad nas strah od uspjeha blokira i što je potrebno napraviti kako bi poslovali uspješnije?

Za sudjelovanje na live edukaciji zapratite Instagram @marina_konekta pridružite nam se u utorak 20.4. u 19 sati i isplanirajte svoj poslovni zaokret.

3. Kako motivirati sebe i zaposlenike za postizanje boljih poslovnih rezultata? – utorak 27.4. od 19 do 20 sati

U Instagram live edukaciji ugostiti ću Dubravku Jagarinec (Atomski uspjeh) stručnjakinja za prodaju i prodajne procese, life&business coach te NLP i Mindfulness trenericu.

Na edukaciji ćete naučiti na koji način možemo motivirati sebe kao vlasnike biznisa, ali i svoje zaposlenike kako bi postigli bolje poslovne rezultate, povećali prodaju i unaprijedili odnose.

Istraživanja pokazuju da su sretni i motivirani zaposlenici i do 12% produktivniji, a u ova neizvjesna vremena svi tražimo načne da nam biznisi posluju bolje.

Za sudjelovanje na live edukaciji zapratite Instagram @marina_konekta i pridružite nam se u utorak 27.4. u 19 sati i naučite kako i vi i vaš tim možete postići puno bolje poslovne rezultate.

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori