Produkcija Z predstavlja novi lutkarski mjuzikl za djecu ‘Mudra glava maloga mrava’

Produkcija Z predstavlja novi lutkarski mjuzikl za djecu ‘Mudra glava maloga mrava’

Od petka, 2. travnja u prodaji je novo izdanje Produkcije Z, odnosno Ive Lesića koji predstavlja novi lutkarski mjuzikl za djecu pod nazivom Mudra glava maloga mrava. Jedno od najiščekivanijih dječjih izdanja u godini ponovno će razveseliti mališane koji mogu uživati u pričama o tratinčici, suncu, ljetu, pčelama, bubamarcu i svemu onome što simbolizira proljeće, odnosno buđenje prirode i svih njezinih ljepota.

Mjuzikl je snimao, skladao i režirao Ivo Lesić koji je glazbeni i izvršni producent izdanja, ali i autor priče. Scenografiju i lutke potpisuje Luči Vidanović, a glasove su osim Ive Lesića posudili i Filip, Hajdi i Ivo Lesić Jr. te Brankica Jovanovski. Sve je snimano i miksano u Splitu prošle godine.

Izdanje Mudra glava maloga mrava Produkcije Z možete kupiti po cijeni od 49 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa ili putem webshopa.

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori