Prva kolekcija dizajnerskog nakita za muškarce domaćeg modnog brenda

Prva kolekcija dizajnerskog nakita za muškarce domaćeg modnog brenda

Nakon što je svojim ”moćnim nakitom sa stavom” već nekoliko sezona unazad oduševio i osvojio ženski rod, domaći brand Karat jewelry predstavlja prvu kolekciju dizajnerskog nakita za muškarce. Kolekcija nazvana L’homme de Demain inspirirana je generacijama koje kroz svoju slobodu i nesputanost nose nakit baš kako treba, neopterećeno i cool. Nakon dugo godina muški nakit se vraća na scenu u velikom stilu.

Njihovog muškarca sutrašnjice utjelovio je upravo takav, neopterećen i cool, pjevač, ferovac, nagrađivani gitarist, muškarac nepogrešivog stila, bivši Amerikanac, ali i dalje ”svjetski, a naš” – Vlaho Arbulić.

Kolekcija je stilski miks minimalizma i raskošnijih komada nakita izrađenih u srebru finoće 925 ručnim radom

Želja nam je bila da si svaki muškarac može naći nešto za sebe. Nadamo se da smo u tome uspjeli. Kolekcija je napravljena kao capsule kolekcija u kojoj se svi komadi mogu nositi skupa. Donosimo prsten sa crnim dijamantima, pet modela lančića, nekoliko narukvica, pregršt pečatnjaka i posebni medaljon. Medaljon smo napravili jedinstvenom kombinacijom svetog Benedikta i kompasa koji simbolizira vjeru, zaštitu,  snagu i jasan put. 

Rene Krasnić Velicki

L’homme de Demain, nova je generacija eklektičnih muškaraca koji nose nakit, a možete ju pronaći na www.zlatarnicekarat.com, kao i na Instagram i Facebook profilu Karat jewelry branda.

Styling: Ana Nikačević

Foto: Karmen Poznić

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori