fbpx

Prva online srijeda u Žar ptici posvećena Mladenu Kušecu

Prva online srijeda u Žar ptici posvećena Mladenu Kušecu

Prije dva dana, u 83. godini života, napustio nas je Mladen Kušec, istaknuti hrvatski književnik, novinar i publicist, koji je svoj dugogodišnji profesionalni rad prije svega posvetio djeci i mladima.

GK Žar ptica 2014. god. postavila je Tonkicu Palonkicu Frrr, nastalu prema popularnoj radio emisiji Mladena Kušeca i u režiji Roberta Raponje. Ovo je prvo scensko uprizorenje jedne radio emisija u svijetu uopće. Tonkica Palonkica Frr doista je to i zaslužila s obzirom na to da se emitirala punih 10 godina, a uz nju su odrastale generacije i generacije djece.

Danas u 19h potpuno besplatno kao početak projekta Online srijede u Žar ptici, na video platformi Vimeo pogledajte predstavu u sjećanje na dragog nam Mladena Kušeca

U 19 h na Facebook stranici i na webu Žar ptice čekat će vas link na predstavu. Udobno se smjestite s djecom u svom dnevnom boravku i uživajte u ovoj maloj srećonoši!

Pratite Žar pticu online i svaki sljedeću srijedu s novim besplatnim sadržajima, kao i predstave uživo koje se i dalje uz sve epidemuloške mjere igraju petkom popodne u 17:55 i nedjeljom u 11:00.

FOTO: Novković

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 25.000 zaljubljenika u grad.

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *