Psihomodo Pop, Edo Maajka i Detour u Tvornici Kulture predvode drugi November Fest

Psihomodo Pop, Edo Maajka i Detour u Tvornici Kulture predvode drugi November Fest

Nakon odličnog prvijenca na kojem su u Domu sportova nastupili: TBF, Elemental, Neno Belan i Silente, festival koji uz kvalitetnu glazbu promiče brigu o zdravlju muškaraca prvi vikend u studenom u zagrebačku Tvornicu ponovo dovodi velika imena hrvatske rock, pop i hip-hop scene.

U Tvornici Kulture od 4. do 6. studenog 2022. godine s početkom u 20 sati, posjetitelje očekuje čak šest koncerata složenih u savršenu kombinaciju ljubavnih, buntovnih i socijalno osviještenih stihova, laganih i žestokih rifova koje će s pozornice kultne dvorane prašiti: Psihomodo Pop, Edo Maajka, Detour, Pavel, Alejuandro Buendija & Sinovi te Vinko & Talvi Tuuli.

Detour i Pavel

Festival u petak 4.11. otvaraju Detour i Pavel, provjerena kombinacija predvodnika hrvatske novovalne pop scene.

Pavel će uz svoje hitove iz petnaestogodišnje karijere premijerno izvesti i svoj novi singl “Dobra stvar” sa zaraznim plesnim ritmom. Detour koji je ove godine petim singlom s dolazećeg albuma i novim hitom “Nekad je bilo bolje” pobijedio na Zagrebačkom festivalu priprema presjek svojih najuspješnijih pjesama koje su obilježile bogatu karijeru benda.

Također najavljuju posebnu večer jer ih osim ponovnog zajedničkog nastupa s prijateljima iz Pavela posebno veseli nastup u Tvornici uz koju su vezani jako lijepim uspomenama s rasprodanog samostalnog koncerta iz 2016. godine kojim su proslavili svoj deseti rođendan.

Edo Majka i Alejuandro Buendija i sinovi

U subotu 5.11. na pozornicu Tvornice stupaju ponajveći majstori rime s ovih prostora, Edo Maajka i Alejuandro Buendija koji pripremaju hip-hop večer za pamćenje. Buendija, poznatiji kao Saša Antić iz TBF-a, s pratećim bandom Sinovi izvest će repertoar s prvog albuma “Pepermint” i posljednjeg albuma “Škrinja”. Edo Maajka premijerno predstavlja svoj novi album „Moćno“ s kojeg će odrepati skoro sve pjesme, ali će I nakon dugo vremena uživo izvesti klasike s prvog albuma „Slušaj mater“. Buendija i Maajka posebno se vesele nastupu u Tvornici jer će ovom prilikom ugostiti mnoge svoje prijatelje i suradnike, poznata imena hip-hop scene kao što su: Sale, Magellano, Tibor, Marko Luis, Lil Bear, DJ Oli Dobolli…

Psihomodopop i Vinko Ćemeraš &Taalvi Tuuli

Festival u nedjelju 6.11. zatvaraju legendarni Psihomodo Pop i mladi rockeri Vinko & Talvi Tuuli.
Vinko Ćemeraš je javnosti najpoznatiji kao pobjednik posljednje sezone glazbenog showa The Voice Hrvatska. Vinko & Talvi Tuuli jako se vesele ponovnom nastupu u Tvornici Kulture, gdje će odsvirati repertoar sa svog prvog studijskog albuma “Na putu”.

Psihomodo Pop, jedan od naših najdugovječnijih bendova uz čije pjesme su odrastali mnogi punkeri, rockeri i blueseri sljedeće godine ulazi u 40-u, ali i dalje stvara vrhunsku glazbu i isijava zavidnu energiju. Nakon tri godine od promocije 11. studijskog albuma “Digitalno nebo” vraća se u Tvornicu Kulture u kojoj će presjekom pjesama koje su obilježile 39 godina karijere okruniti odličnu ovogodišnju koncertnu sezonu.

November Fest osim što okuplja vrhunske glazbenike, u suradnji s Hrvatskim društvom bolesnika s rakom prostate i Europa Donna Hrvatska, svojom kampanjom pod sloganom: “Briga o mudima ne čini nas ludima!“, potiče na promišljanje o odgovornosti prema vlastitom zdravlju te važnosti prevencije i pravovremenog otkrivanja karcinoma prostate i testisa, kao i ostalih zloćudnih bolesti koje pogađaju sve veći broj muškaraca.

 Jednodnevne ulaznice dostupne su po pretprodajnoj cijeni od 100 kn (13,27 eur) do 3.11.22., a, ako ih ostane, od 4.11.22. ulaznice ćete moći nabaviti po cijeni od 120 kn (15,93 eur). Festivalske ulaznice za tri dana festivala možete nabaviti po pretprodajnoj cijeni od 270 kn (35,84 eur) do 3.11.22., a, ako ih ostane, od 4.11.22. moći ćete ih nabaviti po cijeni od 300 kn (39,82 eur).

Budite dio jedinstvenog glazbenog događaja i ne zaboravite na vrijeme pustiti brkove jer…

Briga o mudima ne čini nas ludima!

POVEZANI TEKSTOVI

Odgovori