fbpx

PublikaR regrutira nove članove: Pridruži se prvoj PR studentskoj udruzi

PublikaR regrutira nove članove: Pridruži se prvoj PR studentskoj udruzi

Oduvijek želiš organizirati evente, ali ti se nikad nije pružila platforma za to? Cijeli dan provodiš na Instagramu pa sanjaš o poslu na kojem se radi isto? Želiš raditi u timu u kojem se cijeni autentičnost i kreativnost? Prijavi se do kraja ovog tjedna i ostvari željeno.

PublikaR je prva studentska udruga specijalizirana za područje odnosa s javnošću i društvenih medija koja djeluje na Sveučilištu u Zagrebu. Udruga će djelovati kroz organizaciju raznih studentskih projekata, internu edukaciju članova te umrežavanje s poslodavcima u navedenim područjima. Stjecanje praktičnog iskustva, poticanje autentičnosti i inovativnosti članova te upoznavanje novih ljudi sa sličnim interesima, samo su neki od razloga za učlanjenje.

Udruga je fokusirana na pružanje praktičnog iskustva. Planirane su interne edukacije članova kao što su radionice Photoshopa, WordPressa, montaže, PR book club, organizacija okruglog stola, osmišljavanje kampanja, vođenje kanala na društvenim mrežama te kreiranje sadržaja za iste, no svi prijedlozi projekata u kojima će se članovi željeti usavršavati su dobrodošli.

Ako ti odnosi s javnošću i društveni mediji nisu najpoznatiji pojmovi, ne znači da nema mjesta za tebe. Ako želiš razumjeti malo više o ovom području djelovanja, PublikaR je dobar izbor. Raznolikost znanja i vještina je cijenjena, stoga ako ti je jača strana grafički dizajn, programiranje ili izrada web stranica, postoje ideje i projekti za rad i razvoj u kojem si ti karika koja nedostaje.

Proces prijave je brz i jednostavan. Sve što moraš jest priložiti osnovne informacije i CV te objasniti osobnu motivaciju prijave. I to je to – do ponedjeljka kada se zaprima mail s informacijama o nastavku procesa.

Regrutacijski proces prijave traje do 6. prosinca, nedjelje u ponoć! Zainteresirani za učlanjenje mogu se prijaviti ovdje.

Više informacija o udruzi možeš pronaći na društvenim mrežama, Facebooku i Instagramu ili upitom na mail.

Barbara Grgić

Osnivačica projekta i glavna urednica portala "Beli Zagreb Grad". Svoju digitalnu karijeru započela je u području Social Media Managementa i Content Marketinga. Dobra duša Zagreba koja je okupila preko 30.000 zaljubljenika u grad.

Odgovori